Sanovnik.bg»Споделени Истории»Гняв»Свекър ми ме влудява

Свекър ми ме влудява

Свекър ми ме влудява
Бъдещият ми свекър ме влудява до N степен!

Напоследък започна да ми подвиква и прави не усилвателни забележки. Тъй като дъщеря му има здравословни проблеми и явно се е изнервил поради тази причина и си го изкарва на най близко стоящия.

Най прясна случка: Пием си кафето със зълвата(тя не трябва да консумира захар)и си подхвърляме майтапи и се шегуваме само малко да и сипя захар в кафето.

На мен в този момент ми се заяви, че тя не трябва да лизва захар и че никога не съм се съобразявала със ситуацията.

Нека да отбележа, че въпросния човек от 9. 00 сутринта до като не му се доспи, пие и пуши около , , болната'' си дъщеря, и когато се разбра за болестта и аз бях тази която ги крепеше и не си събрах багажа за да си тръгна.

Винаги съм се съобразявала със бъдещото ми семейство изживях болката им, но не мисля, че човек трябва да се държи нагло и да говори без да мисли.

Бъдещият ми свекър го уважавах докато не започна да ми подвиква и прави забележки, този човек започна да ми пада в очите.

Колкото и да го боли, че детето му не е добре, аз не съм тази която я е разболяла, не съм виновната за това което се случва с нея! ! ! ! ! !


Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4.3
Общо гласували: 9
55
42
32
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари (34)

Изпрати
Име
Име
15.03.2014 11:32
Това са две млади жени,които си пият кафето ЗАЕДНО и си бърборят. Хората,които гледат оптимистично на живота могат да се шегуват със заболяването си и да подтикват и околните да се шегуват с това. На алкохолиците обаче живота е песимистичен и винаги вгорчават живота на околните, дори на най-близките. И така ще е до гроб.
17
1
ЛИЛИ
ЛИЛИ
25.02.2014 14:45
Затова младите трябва да живеят отделно и го запомнете веднъж за винаги .
17
1
Захар  и захари
Захар и захари
18.02.2014 12:55
Да разбирам,че зълвата има диабет,а ти се бъзикаш,че ще и даваш захар?! Тя сама ще си предцени, ти си последния човек, който да и "сипва". Само да ти обясня,че ако твоето дете има диабет ти ще бъдеш също много докачлива на тази тема. И стискай палци свекъра да не изчете статията.
Хумора ти е просташки и се оплакваш за глупости.
15
5
Kalinka Nikolova
Kalinka Nikolova
18.02.2014 12:00
По далеч от такива хора. Един ден ти ще се окажеш в положението на зълвата.
2
2
???
???
18.02.2014 12:56
Какво е положението на зълвата, че стоически и търпи дебилните шеги ли?
3
2
Христо
Христо
13.02.2014 12:45
Не обръщай внимание на глупаците, които освен да съдят и плюят хората не са способни на нищо друго. Без значение в кой сайт ще влезеш винаги ще попаднеш на поне един от тях. Може би като малки ги е гонило куче с рога и с камшик вместо опашка и още ги е яд че не са успели да избягат и задника още ги боли.
Аз съм мъж и когато се ожених се наложи да живееме в началото със родителите на жена ми. Баща и беше много добър и свестен човек, но майка и никога не ме прие. Въпреки че работех дълги часове и я виждах много рядко, никога не пропускаше случай когато ме видеше да го покаже това. Накрая, при първа възможност вземахме заем и купихме къща. Това беше най доброто нещо което направихме, защото напълно ми промени живота.
В твоя случай нещата не само че няма да се подобрят, но ще станат още по-зле. Обстановката постепенно ще стане по-тежка и тягостна. На края така ще изнерви всички ви, че може да предизвика и раздяла между вас двамата. Много е хубаво да си съболезнователна, но запомни че става дума за собствения ти живот. На този свят сме само еднъж и от нас зависи дали ще го живееме или пропилееме. Тяхната дъщеря не е твой проблем и ти не си длъжна да ставаш нито болногледачка, нито да търпиш на свекара си простотиите. Живота е твой и сама си избираш пътя.
Успех!
16
0
Аман от нахални жени
Аман от нахални жени
12.03.2014 01:09
Тази пикла с кого и за кого е "съболезнователна"?! Да събира парцаляка сама, преди на човека да му е втръснало да се шегува като дебил с дъщеря му, и да и обърса шамарите! Заминавай си у вас баща ти да те успокоява, свекър ти като те влудява.
0
14
Йорданка
Йорданка
22.01.2014 10:55
Никога по никакъв повод не съм си навирала носа със забележки и съвети.

Мислех,че като споделя преживяването си (както 99% от тук пребиваващите го правят)ще ми олекне.

Но надути,наперени и вглъбени във себе си хора със висше знаят само да критикуват,кой как пишел.

Не съм длъжна да казвам кой клас съм завършила.

Не съм глезената принцеса на мама и тате.

Просто в този момент ми беше много трудно и исках да изпусна парата.

И това гръмкото,че аз съм крепяла семейството.
Да,така е защото ми идеше да си събера багажа и да си тръгна,но когато осмислих нещата,че на мъжът ми и на родителите му им е трудно и всичко ще се срине от емоции,останах.

Благодаря за критиките!!!!
10
0
Нези
Нези
29.11.2013 15:27
До кога ще ни занимавате с този "проблем" ? Колко съвети й НАПИСАХА, но тя от дума не разбира!!! Момиче, хайде дрли вече ! ДОСАДНА СИ !
0
9
Емо
Емо
29.12.2013 19:21
малко се осъзнай всеки си има проблеми
5
2
Танаска
Танаска
28.11.2013 15:56
Ей мн злобни сме станали има ли значение кой как пише кой колко правописни грешки прави?
Момичето е писало това, за да се оплаче и да намери съчуствие, а вместо това получава упреци за една правописна грешка. Мн ли сте умни вие, който я наричате проста.
Горе главата момиче и ако наистина обичащ твоето момче и мислищ да създаваш семейсто с него първо виж дали има къде да се изнесете защото иначе живот в тази каща няма да има. А най лесното е да си събереш багажа и да си се пребереш при мама и тате.
16
1