Sanovnik.bg»Споделени Истории»Изповеди»Интуицията ми работи безотказно.Искам да се запозная с нови хора с моите интереси

Интуицията ми работи безотказно.Искам да се запозная с нови хора с моите интереси

Интуицията ми работи безотказно.Искам да се запозная с нови хора с моите интереси
Здравейте!

Аз съм момиче на 22 и живея близо до Русе.
Силата на подсъзнанието, развитието на т. нар "свръхчовешки" качества винаги са представлявали голям интерес за мен, особено предсказването на бъдещето. Т

Тръгнах да се занимавам с тези неща на шега, като мислех, че са само някаква прекрасна утопия по филмите и няма как да се случат преди около 5 години, като първоначално се заех с карти Таро. Първоначално бяхме взели една колода карти с братовчедка ми, като разпределихме парите поравно и мислехме да ги ползваме общо.

Знаех, че картите трябва да са за всеки отделен човек, но реших, че никога няма толкова да се задълбаем. Бях чела по форумите тогава, че свързването с нова колода Таро причинява в началото главоболия, но си замълчах за това пред братовчедка ми и никога не съм го споменала (да не обвините по-нататък пласибо ефекта! ).

Тя използваше повече колодата, картите все в нейните ръце стояха, после замина някъде за 2-3 дни и ги взе със себе си. Като се върна, каза, че от 2-3 дни има силно главоболие и се чувства отпаднала.

Тогава започнах да се усъмнявам дали тези игрички на свърхестествени способности наистина са игрички или става нещо реално. Взех картите при мен, те станаха първата ми колода, а тя си купи нови.

Откакто съм се научила да свързвам смислено отделните ключови думи от картите, не си спомням ситуация, в която дас съм гледала на човек, да съм получила обратна връзка и той да ми е казал, че тотално съм сбъркала нещата. В 90% от случаите става точно така, както го казвам, в другите 10 - има някакви отделни повторения и мотиви.

Занимавам се и с астрология - като най-големия ми интерес е астропсихологията към момента, защото искам да изуча до дъно динамиките, които управляват живота ми. Астрологията също работи безотказно, когато човек наистина навлезе в материята и я изучи на едно добро ниво.

От известно време някои хора ме молят да им направя кратък хороскоп и за това начинание също не съм получавала негативна обратна връзка и никой не е останал недоволен.

Напоследък фокусирах усилията си върху подобряване на връзката с тялото, винаги съм знаела, че е добре тялото да е здраво и силно, за да може информацията от по-висшите светове по-лесно да навлезе в ежедневието ни, но не предполагах, че е толкова критично решаващо. Получавам по няколко пъти на седмица нещо като натрапчива мисъл за нещо, което ще се случи или се е случило без да знам и скоро ще разбера и после се оказва, че е точно така.

Едновременно съм много доволна от себе си, но и от време на време - малко уплашена от това какво може да постигне човек като работи над себе си в такава насока - а вярвам, че всеки осъзнат човек може да направи това със себе си и повече.

Бих се радвала да се запозная с още хора с моите интереси (окултни познания, тежка музика). Ако са около града който живея, още по-добре, но и друг не е проблем. Имам си прекрасни приятели, които много обичам и ценя, но просто това не са им водещите интереси, а от време на време имам нужда да споделя нещо и да съм сигурна, че съм перфектно разбрана.
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

3.8
Общо гласували: 8
52
44
30
22
10
Дай твоята оценка:

Коментари (12)

Изпрати
darkshadowqueen
darkshadowqueen
16.09.2013 21:34
Здравей, Станислава! Радвам се, че нещата са добре при теб и успяваш да разчиташ знаците! Не е нужно човек да е какъвто и да е било или да се занимава с нещо конкретно, за да има добра интуиция. Правото да получаваме информация направо от Вселената принадлежи на всеки човек, просто някои са по-чувствителни по рождение, а други се учат да се вслушват, но всички несъзнателно получаваме всекидневно огромен поток от информация без дори и да го осъзнаваме :)

Пикси, не подценявай никога силата на мислите и особено на визуализацията. От личен опит ще ти кажа, че каквото си пожелаеш, сбъдва се все някога, така че наистина трябва да внимаваме какво си пожелаваме. Аз не мисля, че си загубила този човек, по-скоро сякаш проблема произтича от товята вътрешна неувереност, а много шансове много хора пропускат именно заради нея - и аз последно време си давам сметка колко шаносве съм изпуснала само и само да съм сигурна, че няма да се изложа или няма да сбъркам, но те безвъзвратно си тръгват и после и да ги търсиш, ги няма. Затова винаги се осмелявай да направиш това, което сърцето ти иска да направиш! Определено му се обади като се върнеш в града, вижте се, на никого няма да навреди срещата, а и така е единствения начин да разбереш накъде ще се развият нещата между вас.
1
0
Pixie
Pixie
16.09.2013 19:46
Здравей, наскоро ми се случи нещо наистина странно, поне тогава обърнах внимание на знаците.Сякаш усещах, че ще се случи нещо при последното ми пътуване, но не знаех какво.Знаех, че това пътуване няма да е както обичайно- скучно висейки с часове на автогарата. Та към историята от самото начало- от няколко месеца преди лягане казвах една молитва на Дорийн Върчу за намиране на сродна душа. Представях си как съм с този човек, почти всяка сутрин и вечер. Направих прекъсване за 2-3 месеца, имах много проблеми и последното, за което копнеех беше да срещна някой мъж. И точно преди 2 седмици буквално ми се натресе един мъж в кафенето, седна до мен , явно е видял, че умирам от скука, личи си, че се интересуваше от мен, попита ме за името, какво работя, попитаме дали си имам приятел, кога ще се върна в града,покани ме на кафе , такива неща, но не ме впечатли с интереса си към мен, а усещането когато стоях до него, беше странно, сякаш усетих някаква енергия, която идваше към мен. Другото е, че го чувствах близък, сякаш го познавах и то до такава степен, че дори забравих да се запозная с него и той каза'' няма ли да се запознаеш с мен'' тогава взе едно ме удариха с мокър парцал, :D, казах си '' да, разбира се''. Почувствах се като идиотка после, но наистина съвсем изключих за това. Само го слушах какво ще каже. Уговорихме си среща да се видим следващия път, когато се прибера в града, но не ми е призванявал на телефона, не че е длъжен, но просто искам да опозная този човек, а не знам дали ще го видя отново, ами ако се е отказал??? Сега чувствам, че ми липсва, откачено, нали, 99% от вас ще го помислят за откачено, как може да ти липсва непознат!?Съмненията не ми помагат особено, те са като компютърните вируси, но просто си блъскам главата около въпроса- ако той е отговорът на молитвите ми дали не го изпуснах?
0
0
Станислава
Станислава
15.09.2013 11:38
Здравей. :) Казвам се Станислава. Аз не се занимавам с картите Таро, но забелязах, че има неща, които ме водят и когато следвам интуицията си, всичко е наред. Много често ми се случва да зная точно как ще се развият някои важни събития в живота ми.. наскоро ми се случи да позная и изхода от изборите за България. Беше просто разговор в скайпа с родителите ми - още бях в Италия, беше февруари, малко след като Борисов подаде оставка.. тогава казах на майка ми, че ни чакат тежки времена, няма да има повече стабилност, а след изборите ще ни управлява БСП. Не искаха да ми повярват, а аз се надявах, че няма да се случи това. Случи ми се съвсем наскоро да разчета един хубав знак в живота си - кандидатствах за работа като учител в родното село на майка ми, документите ми ги прие колежка - усмихната и лъчезарна, която много харесах. Оттогава знаех, че ще ми се обадят, за да започна новата учебна година в с. Дъбово. Бях много щастлива, когато ми се обадиха и потвърдиха, че са одобрени документите ми. Когато отидох за интервюто, разбрах, че колежката, която ги е приела, ще бъде част от екипа ми. Като възпитател ще работя с нейния клас. Харесва ми атмосферата, която създават колегите в това училище и мисля, че всеки проблем ще намира разрешение там. Дори имам усещането, че това ще бъде мястото ми и през следващата учебна година, въпреки че трудно се пътува до там и няма удобен транспорт. Енергията на този колектив ме впечатли, не съм виждала толкова позитивни хора в учителски колектив по местата, където съм работила. Надявам се, че не греша. Друг случай, в който интуицията ми подсказваше как ще се развият нещата, беше съвсем скоро - 4-ти септември. Всички знаете, че тогава се очертаваше масов протест срещу управляващото ни вече 3 месеца правителство, казах на моите приятели, които се вълнуват от съдбата на България, че този кабинет няма да подаде оставката си на тази дата, казах им също, че няма да има гражданска война, поне няма да е тази есен. Предстои ми да проверя, докъде мога да вярвам на усещанията си за развоя на събитията оттук нататък. Засега интуицията ми ме води и съм доволна от резултатите.
0
0
Меги
Меги
14.09.2013 11:35
Здравей. Първо нека ти се представя. Аз съм Меги, приблизително на 16, от Търговище, но в момента живея във Германия. Аз също вярвам във свръхчовешките качества. Всъщност няма невъзможни неща... Телепортирането, летенето, минаването през стени..всичко е възможно :) Препоръчвам ти да прочетеш книгата на "Ян ван Хелсинг (немски писател) - Не пипай тази книга", "Михаил Радуга - Извън тялото", които ще намериш безплатно в интернет. Също така "Доналд Йот - Астрология и прераждане", "Джон Кехоу - Възможностите на подсъзнанието в квантовия свят". Тези две книги си ги бях закупила от книжарницата, не знам дали ги има в интернет, но потърси за всеки случай. :) Другото, което искам да кажа, е че скоро от тази година интуицията ми доста се "усили". И често каквото и да предположа, че е така или че ще стане се оказва вярно. На моменти си мисля, че интуицията ми ме лъже, но НЕ... Чудя се какво се случва?! От къде получих такава интуиция?! И се чудя дали в бъдеще още ще се развие? Четох някъде, че на практика всички можем да предсказваме бъдещето (забравих за подробностите точно как). За връзка с мен можеш да ме потърсиш на скайп мегит0_97 (на латински), а никнейма ми е нещо от сорта на "Киндер Пингуин".
0
0