Sanovnik.bg»Споделени Истории»Изповеди»Уж напираше да се запознаем, а накрая не ми проговори

Уж напираше да се запознаем, а накрая не ми проговори

Уж напираше да се запознаем, а накрая не ми проговори
Здравейте драги читатели! Имам нужда от съвет, разбира се както всяка девойка попаднала в капана на любовта. Не се притеснявайте все още съм на фаза харесване.

Така, историята почва от там където пастрока ми работи като отговорник на тютюнева фирма. И неговият шеф има син, който е на 30 години и необвързан (аз съм на 20). И как се е случило този мъж да ме харесва без да се е срещал с мен?

Като е разглеждал мои снимки в рамка, които седят на бюрото на пастрока ми. А как разбрах, че ме харесва- ами като сам признал на пастрока ми, когато минавал с колата си покрай нашият квартал е видял момиче, което приличало на мен и отбил с колата и звънял по телефона на пастрока ми, за да го пита дали съм аз- тей като аз съм студентка и се прибирам само през лятото и празниците.

Обаче, пастрока ми не си е вдигал телефона, и той най-вече му е знънял както споменах, за да се убеди че съм аз, за да може да слезне от колата и да дойде при мен за да се запознаем. И аз когато разбрах това реших наколко пъти да отида в тази фирма хем да помагам, и хем да го срещна.

Обаче мина време никакъв го нямаше и точно на рождения ми ден аз отидох там отново за да почерпя работниците, както и шефовете. И точно на този ден той дойде, и тогава пастрока ми го извика за да го почерпя, а той беше стъписан защото не е очаквал да ме види там. И гадното беше че той през целия ден нито една дума не обели пред мен нито ме доближаваше.

Това ме обърка, очаквах че той ще има желанието да се запознаем, а то какво стана. Затова се обръщам към Вас, за са ми кажете защо така се е държал отдръпнато, като е имал огромното желание да се запознае с мен. ..
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

0
Общо гласували: 0
50
40
30
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари (2)

Изпрати
Стан Ой
Стан Ой
27.09.2016 18:09
Има два варианта: Единият е да е много смотан и като те е видял на живо, да се е притеснил, та затова да не е посмял да те доближи. Но това определено не говори добре за мъж, който е на 30 години. Вторият вариант е да не те е харесал, като те е видял, и сега да страни от теб, защото знае в какво се е забъркал.
2
0
Zlatomira Anastasova
Zlatomira Anastasova
27.09.2016 18:51
И аз също ги мислех тези варианти, никога не можем да знаем какво се върти в главата на един човек. Благодаря за коментара :)
1
0
maria
maria
25.09.2016 21:13
На 30 години и казваш че не е обвързан така ли? Според мен това е доста странно. Според мен не се забърквай с този 10 години разлика наистина не са малко а и помисли,щом е толкова време сам нещо му куца!
Може би е нерешителен?
Или просто е решил,да не те мами. Не е възможно 30 годишен да не необвързан може би си пада по неангажираща връзка? Ако си падаш по такива неща опитай с него,но ако искаш сериозна връзка недей с него.
4
2
Zlatomira Anastasova
Zlatomira Anastasova
25.09.2016 22:42
Не знам какъв човек е, а и имам желание да го опозная. Интересува ме като личност, и ако се отдаде тази възможност да излизаме да се опознаем и евентуално ако си допаднем- ок, не си падам по такива неангажиращи връзки. Но специално за него много хора ми споделиха мнението си, че може да е много притеснителен или да си има вече приятелка, за която никой не знае или може и него да го стряска разликата във възрастта, както може да не съм му допаднала като визия.
1
0