Sanovnik.bg»Споделени Истории»Сънища»Помощ - всичко е толкова странно

Помощ - всичко е толкова странно

Помощ - всичко е толкова странно
В дома от половин година се случват наистина странни неща ! Толкова съм уплашена ... нямаше с кой да споделя и даже сега си мисля, че ще ме помислите за луда.МОЛЯ ВИ, имам нужда от разбирателство и подкрепа!Моля ви!Много съм уплашена, на прага на отчаянието съм!

В дома ми се случват много странни неща.Всичко започна преди около 6 месеца, когато бях сама вкъщи и лампата почна да проблясква?!?Котката гледаше втренчено към нея и след като всичко утихна, тя започна да мяука, а аз усетих нещо като леден дъх в лицето си.

Цялото помещение беше топло, а около мен все едно имаше много, много студено течение.Не работеха климатици, вентилатори, не беше отворено никъде.Лично се убедих в това.След това почти всеки ден имах чувството, че вещите ми са преместени.То не беше само чувство, де.

Например веднъж включих телевизора и оставих дистанционното на масата.След това то беше на ДИВАНА, а телевизорът беше ИЗКЛЮЧЕН.Просто ЗАМРЪЗНАХ!Бях сигурна, че го бях оставила така.Но не виждах само последиците от нечии действия.

Скоро започнах и да виждам САМИТЕ действия.Преди 4 месеца усетих много странна миризма, като от някакъв много скъп парфюм.30 минути по - рано тъкмо бях решила да изляза, защото бях изплашена до смърт - все пак откъде се беше появила тази миризма, която изчезна както се беше и появила?!?

Точно излизах и усетих как някой ме докосва.Беше смразяващо усещане - нещо, което не виждаш, те докосва!Усетих нещо ледено на ръката си, а в следващия момент вече го нямаше.Скоро не само аз бях свидетелка.

Всички понякога се задушаваха в стаята, смисъл изведнъж ставаше задушно и виждаха как лампите просветват и т.н.Сънуваха кошмари.КАКВО ДА ПРАВЯ?!?  :yawn: ps: :cry:
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

3
Общо гласували: 3
50
41
31
21
10
Дай твоята оценка:

Коментари (9)

Изпрати
Индиго
Индиго
15.06.2013 11:19
Аз съм индиго и знам когато някой ме лъже,тази история не ми прилича на измислица,затова ще ти помогна,самата къща е обитавана от полтъргайст и то не един. Не мога да ти помогна без да го видя но поне не са враждебни,говори сама със тях и те ще ти дадат знак.
0
1