Sanovnik.bg»Споделени Истории»Сънища»Помощ - всичко е толкова странно

Помощ - всичко е толкова странно

Помощ - всичко е толкова странно
В дома от половин година се случват наистина странни неща ! Толкова съм уплашена ... нямаше с кой да споделя и даже сега си мисля, че ще ме помислите за луда.МОЛЯ ВИ, имам нужда от разбирателство и подкрепа!Моля ви!Много съм уплашена, на прага на отчаянието съм!

В дома ми се случват много странни неща.Всичко започна преди около 6 месеца, когато бях сама вкъщи и лампата почна да проблясква?!?Котката гледаше втренчено към нея и след като всичко утихна, тя започна да мяука, а аз усетих нещо като леден дъх в лицето си.

Цялото помещение беше топло, а около мен все едно имаше много, много студено течение.Не работеха климатици, вентилатори, не беше отворено никъде.Лично се убедих в това.След това почти всеки ден имах чувството, че вещите ми са преместени.То не беше само чувство, де.

Например веднъж включих телевизора и оставих дистанционното на масата.След това то беше на ДИВАНА, а телевизорът беше ИЗКЛЮЧЕН.Просто ЗАМРЪЗНАХ!Бях сигурна, че го бях оставила така.Но не виждах само последиците от нечии действия.

Скоро започнах и да виждам САМИТЕ действия.Преди 4 месеца усетих много странна миризма, като от някакъв много скъп парфюм.30 минути по - рано тъкмо бях решила да изляза, защото бях изплашена до смърт - все пак откъде се беше появила тази миризма, която изчезна както се беше и появила?!?

Точно излизах и усетих как някой ме докосва.Беше смразяващо усещане - нещо, което не виждаш, те докосва!Усетих нещо ледено на ръката си, а в следващия момент вече го нямаше.Скоро не само аз бях свидетелка.

Всички понякога се задушаваха в стаята, смисъл изведнъж ставаше задушно и виждаха как лампите просветват и т.н.Сънуваха кошмари.КАКВО ДА ПРАВЯ?!?  :yawn: ps: :cry:
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

3
Общо гласували: 3
50
41
31
21
10
Дай твоята оценка:

Коментари (9)

Изпрати
Blue
Blue
26.11.2013 17:38
е и аз не мисля че си измисля но за съжаление няма продължение
2
0
goth_
goth_
20.07.2013 21:37
Твоя неканен гост иска да ти напомни някаква случка. Смисъл с вещите които докосва. Опитва се да ти каже нещо търси по-задълбочено и се опитай да мислиш като него. Не съм много сигурна защо точно дистанционното .. но ти трябва сама да разбереш. :)
1
0
vink
vink
16.07.2013 09:23
Твоята история според мен е истина.Аз смятам че духа в твоя дом иска да те изгони,като те изплаши.
1
0
нени
нени
21.06.2013 11:29
дори когато прочетох тази история ме пробиха тръпки и настръхнах. бих искала да чуя продължението на тази история ММММММООООООЛЛЛЛЛЛЯЯЯЯЯ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
1
0
Даниела
Даниела
17.06.2013 10:45
момиче точно така започни да разбираш какво искаш и пак ни пиши!!! Късмет ти желая!!!
1
0
Светослав
Светослав
17.06.2013 10:17
полтъргайстите имат чел те не дразнят напук трябва да разбереш какво искат
1
0
moni
moni
16.06.2013 17:25
Добре де, но ако поръсиш светена вода и те не се махнат няма ли възможност да ги раздразниш повече? Пробвай се да поговориш с тях ( макар че нямам и на идея как по точно ще ти отговорят ) и пиши какво се е случило. Надявам се да спрат да те притесняват. Успех :)
1
0
Маги
Маги
16.06.2013 13:39
Това наистина е полтъргайст!това за пакостиви зли същества (неканени гости) които имат за цел да ти навредят!!напръскай къщата си с светена вода и може би той ще се махне!! :)
1
3