Sanovnik.bg»Споделени Истории»Сънища»Чуждо присъствие - магия, полтъргайст или просто безпокойство

Чуждо присъствие - магия, полтъргайст или просто безпокойство

Чуждо присъствие - магия, полтъргайст или просто безпокойство
От известно време усещам чуждо присъствие около мен. Първоначално взеха да ми изчезват разни неща, не се впечатлих особено, защото на всеки може да се случи да забута съвсем неволно нещо и да не може да го открие. Е, аз така и не открих моите неща.

Дотук нищо впечатляващо. Но от известно време насам започнаха да се местят някакви предмети около мен-без видима външна намеса.

Ако някой е по-запознат с тези неща, моля да пише и да сподели има ли за какво да се тревожа.

А и друго. Наскоро открих, че човек от моето семейство се занимава с магии. Което е по-лошото, и понятие си няма от това. Вижда ми се притеснително, защото невежеството е опасно-така може да навреди не само на себе си, но и нас-близките му.

Изхвърлих всички предмети, които имах от него, защото изненадващо открих най-различни неща с забодени игли. Това беше и причината да повярвам, че е възможно да повярвам, че този човек се занимава с такива неща.

Преди това не обръщах внимание на приказките на другите, защото особено не вярвам в тези неща. Или по-скоро съм от тези, които смятат, че на тях такова нещо не може да им се случи.

След няколко дни ми предстои среща с този човек, която няма как да избегна. Моля за съвети как да се предпазя от него, в случай че може да ми направи нещо. Има ли някакъв амулет или предмет, който мога да нося със себе си, за да ме защити.

Надявам се някой от вас да може да ми помогне, ако някой се интересува от подробности да ми пише, ще дам по-подробна информация за странните събития около мен.

И последен въпрос-може ли да има някаква връзка между двете събития-изчезването и местенето на предмети и евентуалната намеса на магия.
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4
Общо гласували: 3
51
41
31
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари (12)

Изпрати
Ив
Ив
21.03.2013 20:08
До колкото съм запозната с магии, знам че едвали местенето на предмети е свързано с магия. Магията е черна и бяла, но за мен се е лоша. Черната е за болест, смърт, раздяла, неуспехи. Бялата за любов и т.н. Те пречат на физическото и емоционалното ти състояние, на теб понякога и на твоите близки. За местенето на предмети или е от разсейване или имаш някакви астрални тела (духове) които се базикат с теб. Ние не ги виждаме, понякога дори не ги усещаме, понякога са кротки но понякога се базикат. Но са напълно безобидни. Може ако искаш да напръскаш със светена вода или да направиш някакъв ритуал. Не знам дали ще помогне, но и да игнорираш с времто най-вероятно ще спрат да ти изчезват нещата. Не се плаши, те се хранят от страха, когато няма какво да вземат от теб ще си отидат :)
0
0
Маргарита
Маргарита
21.03.2013 16:06
Аз мисля и съм убедена както в съществуването и контактуване с духове на умряли хора така също и правене на магии, но знам че е грях това да се върши. Относно възможността някой да прави магии можете да идете на църква и да поискате да ви четът Киприянови молитви. Относно местенето на продукти предполагам, че може да са духове на ваши близки, които искат да ви предупредят за нещо - не са спокойни. Опитайте се с интуиция да разберете смисъла на посланията, които ви дават и решете проблемите, които ги безпокоят. Тези прол;блеми може да са свързани с вашия живот.
0
0
М
М
21.03.2013 07:24
Може би никой не е компетентен достатъчно за да ти отговори. Моето лично мнение е да отишеш на църква и да напръскаш къщата си със светена вода.Аз в друго не вярвам освен в Господ! Но сигурно би могла да отидеш по разни ходжи, гледачки и тем подобни, просто за съвет. Успех!
0
0
Anonimous
Anonimous
21.03.2013 01:55
Видях, че това, което написах, е прегледано от доста хора, но никой не се е решил да коментира.
Моля, ако някой има мнение по въпроса да сподели. Наистина е важно!
0
0