Sanovnik.bg»Споделени Истории»Страх»Съвет относно страх към хлебарки

Съвет относно страх към хлебарки

Съвет относно страх към хлебарки
Изпитвам страх към хлебарки. Изпитвам гигантски ужас към хлебарки. ( Кой може да ме вини, че изпитвам ужас към насекоми-мутанти с два мозъка!??? )

Не мисля, че е точно фобия, понеже не съм чак обзет от мисълта да се отърва от тях.Когато усетим, че ги има взимаме мерки. По това сигурно не се различавам особено то вас...

Страхът ми се задейства когато видя хлебарката. За да го избегна преди да отида до тоалетната например или когато отида вечер да си измия светвам лампите и изчаквам 4-5 минути. ( Само, че не мисля, че това ми помага. )

Когато видя въпросната хлебарка, обаче се вцепенявам, започвам да се потя, настръхвам и половин час след това стоя обсебен от страх и е способен да ме уплаши дори някой пирон на стената. ( Случайно помислен от мен за насекомо. )

Това е единственият период, в който изпитвам ужас от всички насекоми. ( Освен винарки, мухи и комари, тях просто като ги видя направо се нервирам! Мразя ги! )

Ако знаете някой начин да се преборя с този си страх пишете. Или поне ми кажете... Това фобия ли е?
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

3.5
Общо гласували: 6
51
41
34
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари (10)

Изпрати
Винсент Атанасов
Разбираемо е, че ме е страх от двумозъчни насекоми, които с удоволствие се тъпчат с отровата с която съм ги избивал преди седмица.
0
0
Дарина
Дарина
29.09.2012 12:02
Ами мисля че нямаш голяма фобия но все пак е страх аз също много се страхувам от насекоми освен мравки мухи и комари но ако видя хлебарка колкото и да ме е страх слагам чехлите си и я смачквам или поне карам котката ми да я убие тъй кати тя обича да си играе с тях и да ги убива след това аз ги смитам през терасата ;)
0
0