Любовен съвет

Любовен съвет
Здравейте! Аз съм в 11 клас и харесвам не отдавна едно момче от 12 клас. Преди да се запознаем официално винаги се гледахме и си се усмихваме един на друг.След това реших да се запозная с него и му писах в facebook.

Започнахме да си пишем и почти сме изчерпали всички теми за разговор освен темата за любовта, гаджетата и т.н, а незнам как да обърна темата,за да не е прекалено очевидно.В училище се поздравяваме, но не си говорим.Какво да правя оттук натам?
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4
Общо гласували: 3
51
41
31
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари (3)

Изпрати
Гери
Гери
01.04.2013 16:36
Абеее, маце, виж какво, имам една приятелка, която е в същото положение, и аз щети предложа да го забравиш, да облечеш нещо секси и да излезнеш с двете си най-добри приятелки. Ще намериш по-як, който си заслужава повече.
0
0
Кристина
Кристина
29.03.2013 11:59
Ако сте истински приятели, темите за разговор никога няма да се изчерпват, защото вие бихте си споделяли проблемите от живота, лични неща и т.н., а тези неща никога не се изчерпват.
1
0
Ивелина
Ивелина
28.03.2013 22:24
Ако си от срамежливите опитай от фейсбук да му намекнеш , но най добре е директно да го попиташ какво мисли да излезете на среща да си поприказвате... Кажи му че е среща по приятелски не нещо друго.. А ако си от смелите давай в училище го питай директно "от доста време си пишем, не мислиш ли че е време за втората крачка - да излезем по приятелски?" е разбира се кажи го с твой думи... дано съм била полезна с нещо. :) успех! и не се разочаровай моля те , но мъжете са.. нали знаеш..
1
0