Sanovnik.bg»Споделени Истории»Страх»Съвет относно страх към хлебарки

Съвет относно страх към хлебарки

Съвет относно страх към хлебарки
Изпитвам страх към хлебарки. Изпитвам гигантски ужас към хлебарки. ( Кой може да ме вини, че изпитвам ужас към насекоми-мутанти с два мозъка!??? )

Не мисля, че е точно фобия, понеже не съм чак обзет от мисълта да се отърва от тях.Когато усетим, че ги има взимаме мерки. По това сигурно не се различавам особено то вас...

Страхът ми се задейства когато видя хлебарката. За да го избегна преди да отида до тоалетната например или когато отида вечер да си измия светвам лампите и изчаквам 4-5 минути. ( Само, че не мисля, че това ми помага. )

Когато видя въпросната хлебарка, обаче се вцепенявам, започвам да се потя, настръхвам и половин час след това стоя обсебен от страх и е способен да ме уплаши дори някой пирон на стената. ( Случайно помислен от мен за насекомо. )

Това е единственият период, в който изпитвам ужас от всички насекоми. ( Освен винарки, мухи и комари, тях просто като ги видя направо се нервирам! Мразя ги! )

Ако знаете някой начин да се преборя с този си страх пишете. Или поне ми кажете... Това фобия ли е?
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

3.5
Общо гласували: 6
51
41
34
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари (10)

Изпрати
nina dobrev big fan
nina dobrev big fan
27.01.2013 12:30
И аз съм така откакто се помня,всъщност няма смисъл да пиш повече аз съм по абсолютния начи като"готическо черно" и "флъфи".
0
0
Флъфи
Флъфи
14.01.2013 21:30
Сигурен ли си че те е страх от тях а не те е гнус? Аз първо си мислех че ме е страх но после осъзнах че всъщност ме е гнус от мисълта че може да ме напълзи някоя. Все пак хлебарките са много малки и не могат да ти навредят колкото куче или друго животно. Обикновено като видя някоя и тропвам с крак за да се разкара сама. Мисълта да я размажа с чехъла ме изпълва с гнус че после трябва да го извхърля направо.... а от пихтията която се получава ми се доповръщва... за това слагам препарат и ако засека някоя и тропвам и гледам да не хукне към мен :)) Не съм убивала хлебарка през живота си, просто ме е гнус дори с предмет да я цапна :)) Майка ми като размаже някоя я маха да не я виждам че един път като видях и се издрайфах.... Аз мисля че и твоето не е страх а е погнуса. В света на хлебарката ти си един великан който може да я размаже без никакво усилие... ама е гнусно!!!!
1
0
Aneta
Aneta
13.01.2013 21:35
И аз имам страх от хлебарки.Започна когато бях по-малка и като се събудих по едно време над главата ми лазеше хлебарка.Беше много близо.И скокнах и се разплаках.Или пък когато имахме много и започнахме да ги изтрепваме и пръскаме имаше трупове на хлебарки навсякъде у нас.Е когато видя хлебарка някъде после ме е страх да влезна вл помещението където съм я видяла.Ами съветвам те да пръскаш ако имате.Ние пръскахме с нещо и изчезнаха за 2 години.А сега от дъжд на вятър се появяват.А и като заговорихме за хлебарки днес докато учех и погледнах настрани към шкафа, който е точно до лицето ми и видях някаква супер малка хлебарка и не се изплаших защото беше още малка.Ама ако беше голяма...:Х
0
0
Maria 28
Maria 28
13.01.2013 15:58
Аз имам фобия от насекоми,попринцип.Мразя ги!Освен пчелите,тях не мразя,но мраз оси и стършели.По-скоро ме е супер гнус от тях и когато са близо до мен или да не става дума да кацнат върху мен вече ад.Пищя(но не много,защото ме е страх да не глътна някоя)и изпадам в неуписуем ужас,който дори се превръща в гърчене и мъка само при вида им.Ненавиждам ги.Имаше един препарат който ги махна моентално.Даде ни го съседката,но май вече не е в произдство.Просто вземи чехъла и ги размажи(аз лично не обичам много да се приближавам до тях но щом е нужно).Опитайте се да ги унищожите,фобия и то от насекоми е невъзможно да я махнеш.
1
0
1912
1912
03.11.2012 11:48
При мен е абсолютно същото. Страх ме е щом се опитам да вляза в банята и ако видя хлебарка сърцето ми отива в гърлото и се вцепенявам... изпитвам огромен ужас от хлебарки. Насекомото, което най-много ме ужасява. Може би наистина е някакъв вид фобия.
1
0
Milz
Milz
02.11.2012 17:33
Пробвай с къщички за хлебарки, при нас действат ;дд Или пък направо ги размажи с обувка, аз така правя :3
1
0
оожж
оожж
16.10.2012 15:08
Спри да си внушаваш и пий хапчета :)
0
2
bogdana
bogdana
15.10.2012 23:58
tctctc
0
0