Sanovnik.bg»Споделени Истории»Сънища»Много откачен сън, моля някой да ми помогне

Много откачен сън, моля някой да ми помогне

Много откачен сън, моля някой да ми помогне
Този сън ме измъчва цял ден. Ще съм много благодарна, ако някой ми помогне да го разбера. Беше изключително несвързан и объркан, но ето какво си спомням :

Бях буквално кожа и кости и кожата ми беше снежно бяла. Тичах по една улица с всички сили и нахълтах в един магазин, където с пълно гърло изкрещях, че искам нещо, с което да си избеля кожата (която беше чисто бяла). Вътре беше майка ми и ми подаде едно шишенце и ми каза, че то ще ми помогне.

След това бях у нас. Този път тялото ми си беше най-нормално, обаче си спомням, че гледах някакъв много странен черно-бял сериал на лаптопа си. Всеки епизод беше около 10 секунди и във всеки се случваше едно и също нещо - някакъв мъж, или по-скоро момче : кльощаво, много високо с дълга до кръста черна коса, облечено с къси панталони, раиран клин и шапка цилиндър, бягаше от едни полицаи, които нямаха глави. Това се случваше във всичките 20 епизода.

Изведнъж ми се обади братовчедка ми и ми каза, че трябва да го намерим. Спомена и името му, не си го спомням, но започваше с "Б". Вървяхме двете по една улица и крещяхме името му.

После бях в нещо като гора, сама. Там ме обви едно гигантско пипало на октопод и ме вкара в някаква огромна обувка. Там бях в нещо като детска стая, беше много шарена и вътре имаше едно легло, гардероб и огромно око на едната стена, което гледаше право в мен. Чух някакъв мъжки, гълбок, дрезгав глас, който ми каза "Не те разбирам".

След това бях в едно блато. Точно това блато съм го сънувала поне 6 пъти. Там пак чувах този глас, този път повтаряше името ми. Забелязах някаква къща и влязох в нея. Там беше момчето от сериала. Каза ми, че не трябва да съм с него. Държеше се с мен, сякаш цял живот ме е познавал. После си спомням, че бяхме двамата на едно легло и пушихме трева.

Накрая бях на плажа с братовчедка си и заливахме баба ми с легени, които пълнехме с морска вода. Водата беше тиха и спокойна. После някакви непознати момчета се блъснаха в мен и това беше...
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

3.7
Общо гласували: 3
50
42
31
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари (7)

Изпрати
Диана
Диана
04.05.2012 09:29
Този сън е предупреждение според мен.Трябва да внимаваш с кого се захващаш.
0
0
kamelia
kamelia
17.04.2012 20:02
незнам но маи сънят иска да ти каже нещо дано
да е за добро
0
0
biblq
biblq
17.04.2012 18:30


Интернет Богослуженията се излъчват тук директно всеки Четвъртък от 20ч. българско време.
Това е новият ни адрес в Юстрийм

0
0
Мария
Мария
17.04.2012 14:18
Не знам доколко това ще помогне на тези, които се опитват да разтълкуват съня ми, но разпознах момчето от сериала - Браян Уорнър (Мерилин Менсън по артистичен псевдоним) на младини обаче... Така, както го сънувах е изглеждал някъде през 1979 година.

Искрено благодаря на тези, които са добавили отзив, както и на тези, които предстоят да добавят!
0
0
жижи
жижи
17.04.2012 13:12
по лош път сте тръгнали, или сте сторили някому зло.Трябва да се поправите
0
0
Вероника
Вероника
17.04.2012 12:56
Според мен първата част от съня означава,че имате твърде високи изисквания към себе си,с които се самоизмъчвате.Външно сте "бяла",но чувствате,че нещо във вас не е достатъчно чисто и не знаете по какъв начин да "избелите" вътрешната си същност,затова опитвате външно да "избелите" още бялата си кожа.Майка ви е помогнала - т.е. лекарството за вътрешното изчистване и защита е майчината любов.
0
0
joro x
joro x
17.04.2012 07:37
Според мен този сън те предупреждава да внимаваш с какви приятели общуваш,защото наистина можеш да попаднеш в пипалата на октопод,и да ти причинят куп неприятности,не се доверявай на хора,които не познаваш добре.
0
0