Sanovnik.bg»Споделени Истории»Сънища»Моля помогнете ми с един сън

Моля помогнете ми с един сън

Моля помогнете ми с един сън
На 15 години съм и пиша, за да ви помоля за съвет.
Пет-шест пъти сънувам един и същ сън, всеки път сюжетът е малко по-различен, но в същността си, е един и същ.

Първия път както си лежах в леглото изведнъж усещам силна болка в главата, така започват тези сънища винаги с нечовешка болка в главата. Трябва да отбележа, че от малка страдам от мигрена и до такава степен съм свикнала с главоболията, че вече не ми правят впечатление, но

ТЕЗИ главоболия от сънищата са просто нечовешки болезнени. Та както си лежа в пълна тъмнина с ужасна болка в главата се оказва, че не съм сама. В първия сън в стаята ми беше някаква жена с червеникава коса, която не беше съвсем човек и определено ми мислеше злото.

Във втория сън пак присъстваше тази адска неспираща болка в главата, но този път освен жената, присъстваше и един мъж, също не точно човек. Не знам защо, но по едно време протегнах лявата си длан към гласовете им и тв веднага я затиснаха, не можех да я помръдна, но по някакъв начин успях да я измъкна и насочих цялата си сила в нея и сякаш всмукват мъжа в ръката си, а жената каза нещо като "незнаеш какво стори".

След което сама се събудих. Третият път щом усетих болката в главата и липсата на светлина се събудих веднага. В четвъртия сън обаче присъстваше нещо много по-зло, което от разстояние ми пречеше да мръдна и усилваше болката в главата ми, единствено се чуваше неговия подигравателна смях.

Добре, че успях с всички сили да се събудя, останалите сънища са подобни, и при всички аз съм си в леглото, а в стаята ми няма никаква светлина, дори лампите не работят и главата ми се пръсва от нечовешка болка.

Ако искате кажете, че съм луда, или че лъжа, но просто имам чувството, че това не са просто някакви си сънища, моля помогнете.
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4
Общо гласували: 2
50
42
30
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари (6)

Изпрати
диана
диана
17.07.2011 21:44
Благодаря за съветите. Успокоихте ме.
0
0
mama
mama
17.07.2011 21:24
Това е сигнал за някакъв проблем, нещо, което те тревожи в реалността, но съзнанието ти го пресява в съня. Помисли какво те тревожи и не можеш да се справиш с него.
0
0
radina lazarova
radina lazarova
17.07.2011 21:17
Аз имам кошмари от както се помня, а в момента и безсъние, но за кошмари или за сън, който се повтаря трябва да направиш следното:когато си легнеш си повтарай, че повече няма да сануваш това. И може първите няколко дни да пиеш хапче против главоболие и ще свърши. Това с повтарянето съм го чела, психолози са го писали и на мен ми помогна.
0
0
sulphur
sulphur
14.07.2011 20:17
Здравей, аз по принцип имам склонност да вярвам в такива неща. Имала съм подобен сън - в смисъл, че лежах в легло и после ме прободе адска болка, и като се обърнах видях над мен да стои надвесен странен човек. Но като се събудих не му отдадох значение, може би трябва да пробваш така. Според мен дали е просто сън, или не, можеш да намериш решение като просто го игнорираш. Този съвет мога да ти предложа.
0
0
Anonimno
Anonimno
14.07.2011 11:55
Аз лично не вярвам на такива неща и мисля, че ако вътрешно си втълпяваш, че главоболията, сънищата и проблема с тока са свързани си измисли някакъв ритуал преди сън. Вярвай, че ще помогне. Прочети Синдрома на старата вещица, ще ти е от полза. При теб има нещо такова.
0
0
марияна
марияна
14.07.2011 09:11
Мисля, че ти предстои да станеш гадателка. Иди на църква и се моли. Искаѝ господ да ти помогне. Това е моето мнение.
0
0