Моля помогнете ми с един сън

Моля помогнете ми с един сън
На 15 години съм и пиша, за да ви помоля за съвет.
Пет-шест пъти сънувам един и същ сън, всеки път сюжетът е малко по-различен, но в същността си, е един и същ.

Първия път както си лежах в леглото изведнъж усещам силна болка в главата, така започват тези сънища винаги с нечовешка болка в главата. Трябва да отбележа, че от малка страдам от мигрена и до такава степен съм свикнала с главоболията, че вече не ми правят впечатление, но

ТЕЗИ главоболия от сънищата са просто нечовешки болезнени. Та както си лежа в пълна тъмнина с ужасна болка в главата се оказва, че не съм сама. В първия сън в стаята ми беше някаква жена с червеникава коса, която не беше съвсем човек и определено ми мислеше злото.

Във втория сън пак присъстваше тази адска неспираща болка в главата, но този път освен жената, присъстваше и един мъж, също не точно човек. Не знам защо, но по едно време протегнах лявата си длан към гласовете им и тв веднага я затиснаха, не можех да я помръдна, но по някакъв начин успях да я измъкна и насочих цялата си сила в нея и сякаш всмукват мъжа в ръката си, а жената каза нещо като "незнаеш какво стори".

След което сама се събудих. Третият път щом усетих болката в главата и липсата на светлина се събудих веднага. В четвъртия сън обаче присъстваше нещо много по-зло, което от разстояние ми пречеше да мръдна и усилваше болката в главата ми, единствено се чуваше неговия подигравателна смях.

Добре, че успях с всички сили да се събудя, останалите сънища са подобни, и при всички аз съм си в леглото, а в стаята ми няма никаква светлина, дори лампите не работят и главата ми се пръсва от нечовешка болка.

Ако искате кажете, че съм луда, или че лъжа, но просто имам чувството, че това не са просто някакви си сънища, моля помогнете.[научи повече...]

Рейтинг

4
Общо 2 гласували
5 0
4 2
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (7)

диана
диана
17.07.2011 21:44
Благодаря за съветите. Успокоихте ме.
0
0
mama
mama
17.07.2011 21:24
Това е сигнал за някакъв проблем, нещо, което те тревожи в реалността, но съзнанието ти го пресява в съня. Помисли какво те тревожи и не можеш да се справиш с него.
0
0
radina lazarova
radina lazarova
17.07.2011 21:17
Аз имам кошмари от както се помня, а в момента и безсъние, но за кошмари или за сън, който се повтаря трябва да направиш следното:когато си легнеш си повтарай, че повече няма да сануваш това. И може първите няколко дни да пиеш хапче против главоболие и ще свърши. Това с повтарянето съм го чела, психолози са го писали и на мен ми помогна.
0
0
Александра
Александра
17.07.2011 10:34
Здравей, мисля, че историята ти е наистина подобие на тоза филм

http://zamunda.net/details.php?id=268322

гледай го моля те. Гледай го до край и после ми пиши за мнението ти. Отначало не се разбира за какво имат в предвид за филма, но после ше разбереш. НЕ чети резюмето, за да е интересно за теб. После, моля те, пиши лично. Лек ден.
0
0
sulphur
sulphur
14.07.2011 20:17
Здравей, аз по принцип имам склонност да вярвам в такива неща. Имала съм подобен сън - в смисъл, че лежах в легло и после ме прободе адска болка, и като се обърнах видях над мен да стои надвесен странен човек. Но като се събудих не му отдадох значение, може би трябва да пробваш така. Според мен дали е просто сън, или не, можеш да намериш решение като просто го игнорираш. Този съвет мога да ти предложа.
0
0
Anonimno
Anonimno
14.07.2011 11:55
Аз лично не вярвам на такива неща и мисля, че ако вътрешно си втълпяваш, че главоболията, сънищата и проблема с тока са свързани си измисли някакъв ритуал преди сън. Вярвай, че ще помогне. Прочети Синдрома на старата вещица, ще ти е от полза. При теб има нещо такова.
0
0
марияна
марияна
14.07.2011 09:11
Мисля, че ти предстои да станеш гадателка. Иди на църква и се моли. Искаѝ господ да ти помогне. Това е моето мнение.
0
0