Сънувах трупове

Сънувах трупове
Сънувах много странен сън. Аз съм в болницата и спя. До мен два трупа, на мъж и жена. Много добре си спомням, че имате на мъжа беше Николай.

Жената беше с дълга руса коса и беше дъщеря на този Николай. В съня си се обръщам на другата страна и виждам труповете.

Не мога да си поева въздух, от което аз се стреснах се събудих. Бях цялата червена и не ми достигаше въздух.
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4.3
Общо гласували: 4
52
41
31
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари (5)

Изпрати
Цветелина
Цветелина
25.04.2014 16:41
Сънувах много странен сън.Празнувах с хора все от миналото.Една стара позната в съня ми се явяваше като "най-добра,неразделна".В следващия момент я видях мъртва,след нея видях и приятеля си,с който се бяхме подготвили за романтична вечер-мъртъв.В съня си не бях толкова стресната от факта,че съм загубила двама наистина близки и важни за мен хора.Странното е,че се събудих,казах си "това беше само сън" и заспах отново.Отново сънувах,сякаш бе продължение на съня.Видях мъртвия си приятел отново и сякаш знаех,кой го е убил или поне бях почти сигурна.Намирах се в сграда с 8 етажа (докато бях отвън преброих етажите няколко пъти незнайно защо).Сградата беше бившо училище,но не беше старо.Беше нещо като музей.Имаше много хора около мен-познати и непознати.Този път обаче,намирах на втория и третия етаж,трупове на момичета (всички мъртъвци са млади около 20 годишни),намирах обаче и по 20 цента на по 5 жълти.Имаше нещо като стая с обувки,влязох и обух една черна обувка с нисък ток.Тогава видях и последните 2 мъртви момичета.Изглеждаха все едно бяха удавени,а там нямаше никакъв допир до вода.Телефона на едната девойка звънна,беше баща й-излъгах го.Казах му точно това "Не се притеснявайте,току-що отиде да си вземе душ." Докато го изричах гледах право в очите й.
0
0
Тани
Тани
12.05.2012 08:49
Аз също сънувах трупове мъж и жена (двойка) носиха си със някакви колички,а останалите не можах да ги видя.В съня ми имаше и някакви буболечки,опитвах се да ги убия но те се размножаваха и ме нападаха. Някой може ли да ми каже какво означава?
0
0
nikoleta
nikoleta
01.12.2010 23:52
Dairdis, одобри ми пълномощното в скайпа.
0
0
Valentin Vulchev
Valentin Vulchev
29.11.2010 23:25
Здравей. Аз мога да ти преведа сънят ти, ще трябва да се свържеш по моя skype Dairdis, за да разбера повече за теб и тия хора. Иначе няма да мога да разбера за какво точно става дума. Занимавам се със сънища сериозно и знам доста.
0
0
tedi
tedi
29.11.2010 23:10
Ако имаш по - голяма кака и баща, а кака ти е с дълга руса коса, значи те ще умрат. Това е моето мнение.
0
0