Трупове

Трупове
Здравейте!
Пиша Ви защото сънувах много страшен и отвратителен, дори гнусен сън. Разхождам се по една зелена поляна, която не е равна и с мен са още двама мъже, които не познавам, но в съня са ми много близки.

И изведнъж от далече виждам, че се задават хора. Единият от мъжете каза:"Идват!". Аз се обърнах и видях нещо като шествие от хора облечени в черно и носят повече от три ковчега.

Единият от предружителите ми ме попита дали ще останем за да обработят труповете и да видим как става. Аз естествено отказах и тогава видях някакъв свещеник (приличащ на Папата), който започна да приготвя мястото.

След това се озовахме по - далече и усетих миризмата на мърша, но много по - силна, опитах се да не дишам през носа, но когато се опитвах да дишам през устата усетих отвратителен вкус и отново с нежелание започнах да дишам нормално, въпреки силната миризма.

Тогава единият мъж до мен каза, че са започнали да обработват труповете за да ги погребът по - късно.В следващият момент се озовавам на друго място.

И на една метална маса виждам да лежи трупът на майка ми, която вече е посиняла и как изсмукват от нея
всичко и някакъв човек, който извършва процедурата и ми обяснява всяка една стъпка какво прави все едно му бях студентка.

След това се събудих. Това е наистина най - ужасният сън, който съм сънувала. Моля, ако някой знае какво означава да ми каже.

Предварително Ви благодаря. :cry:
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4
Общо гласували: 3
51
41
31
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари (2)

Изпрати
jozefin1987
jozefin1987
10.07.2012 17:27
Благодаря
0
0
...
...
08.07.2012 16:18
Ако сънуваш трупове, ще имаш неочакван успех.
Целуваш ли ръката на папата или говориш с него, значи ти предстои да се озовеш в пълна емоционолна или служебна зависимост. Видиш ли насън папа, значи трбва да се пазиш от угодничество и сервилничество.
Усещаш ли в съня си неприятен мирис, значи ще имаш проблеми и тъжни новини.
Усещаш ли насън мирис, значи ще разбереш вести

- Надявам се да съм ти помогнала
0
0