Sanovnik.bg»Споделени Истории»Мистика»Каквото си помисля, става

Каквото си помисля, става

Каквото си помисля, става
Аз съм на 18 години и не мога да си обясня едно нещо. Защо, когато си помисля за нещо, то става.

Ето, веднъж един приятел ме беше ядосал нещо и аз на ум си казах: защо не се разболееш и не спреш да ме ядосваш.

И няма и два дена и момчето се разболя тежко. Каква е причината ? Как се получава това ? Някой може ли да ми даде отговор ?
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4
Общо гласували: 3
51
41
31
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари (27)

Изпрати
monrooe
monrooe
27.02.2011 19:12
И на мен ми се е случвало. Един път бях в супера с мама и понеже харесвах едно момче и си викам на ум: Ех, как искам Иво да е тук и няма 2мин. Иво беше пред мен.
0
0
Alier Viano
Alier Viano
13.02.2011 22:51
Здравей. Това, което ти се случва е, защото изпращаш енергийни съобщения към Вселената. Всички го правим. И понеже Вселената не различава добро и лошо, ти праща точно това което искаш. От твоя пример с твоя приятел, от къде на къде вселената да е знаела, че си си го имал/а в преносен смисъл. Та с 2 думи изпращаш енергия, било то положителна или отрицателна, и вселената ти дава точно това, което искаш. Не случайно хората са казали: Внимавай какво си пожелаваш, защото може и да се сбъдне.
0
0
Силвия
Силвия
14.01.2011 10:04
Здрасти. Това се случва почти на всеки. Това е енергиен поток, насочен към дадения човек. Ако тази енергия е отрицателна, то ще му се случи нещо лошо, ако неговия дух е по - слаб или обратното! Не ти ли се е случвало като говориш с някой, след това да си изтощен и да те боли глава. Това са така наречените енергийни вампири, които изпиват енергията ти или ти тяхната.
0
0
Криси Илиева
Криси Илиева
10.01.2011 19:44
При мен е абсолютно същото. Даже мога да Ви дам примери и то много.
Веднъж бяхме навън и едно момче ме ядоса и на ум си казах: дано паднеш и когато се обърнах, той падна с колелото.
Също бях на морето, когато една сервитьорка ми обърка поръчката и ме ядоса и не помня точно какво си казах на ум, но след 2 минути обърна пълна табла. Само като си помисля нещо и то става, не искам да е така.
0
0
47
47
25.12.2010 23:34
На това му викам силата на волята. Мързеше ме да ходя на работа, но трябваше. И тъй като работим с шефа и не би ме оставил да работя сам, си казах: дано не дойде на работа днес. Тъкмо тръгнах и ми звъннаха от болницата, защото беше катастрофирал. А пък все като си помисля за някой филм и след една седмица максимум го рекламират по БТВ.
0
0
К........
К........
21.12.2010 01:50
Относно контролът на вятъра. Драга ми госпожо, преди 11 години имах същото умение като вас. Начинът за контрол над това ми умение ми го разясниха с много халоперидол и инжекции с успокоителни в психиятрията в Севлиево. От тогава ми свършиха проблемите с вятъра.

0
0
antoana
antoana
16.12.2010 19:22
Здравейте, казвам се Антоана. За тази история може би никой няма да ми повярва, но все пак ще я споделя.

Аз мога да контролирам вятъра. Да го усилвам, намалявам, да го местя, а това става чрез емоциите.

Ако съм ядосана, вятърът става силен, ако съм спокойна е лек. Моля ви помогнете ми, искам да знам как да се контролирам.
0
0
vipsito
vipsito
07.12.2010 22:38
И с мен става така, и не се е случило само едно нещо, а много неща, не е дежа вю - сигурна съм. Да, на всеки се случва, но рядко, не се случва всеки ден или през ден нали. Сънувам нещо и то става на другия ден, помисля си нещо и стане точно така, какво е. Това не мога да си го обясня. Имам много случки, но ще е дълга история за да ги напиша, знам само че се случва нещо и не знам какво, но изкам да разбера какво е то. Понякога се страхувам, когато стане нещо лошо, което съм сънувала или помислила, но понякога ми харесва, когато е станало нещо хубаво. И се радвам и се страхувам. Някой може ли да ми каже какво е това, което ми се случва и което става ?
0
0