Sanovnik.bg»Споделени Истории»Сънища»Не мога да си обясня какво става

Не мога да си обясня какво става

Не мога да си обясня какво става
Не знам как да го обясня, но ще се опитам. В момента съм в Гърция. Преди няколко дена се наложи да отида до града. Облякох се и излязах, на път за жп. гарата.

На път си казах, сега ще ме изкефи да няма влак за Волос, а още повече, да са спрели изцяло всички влакове за днес. Та така пресмях се и продължих.

Стигнах до гарата и отидох за билет и тъкмо ще казвам двупосочен за Волос, човекът от гишето ми каза, че днес влаковете са спрени. Стачкували.

От една страна ми беше нервно, а от друга смешно. И така както си бях дошла до там, така и се върнах. Сега е момента да ви кажа, че това не ми се е случвало за първи път.

Много често когато разговарям с някого знам отсрещният човек какво ще ми каже. Не е само това, имам доста такива случаи. Първо, не давах голямо значение на тези неща, просто си казвах, че е някакво съвпадение, но вече мисля, че не е.

Все пак не съм много сигурна и за това реших да го споделя тук и ако има някой, който да ме съветва или да ми даде някакво обяснение, ще се зарадвам.

Искам да кажа, че това не ми се е случвало през целия ми живот. Това започна в близките 2,3 години. Благодаря ви за отделеното време.
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4
Общо гласували: 4
51
42
31
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари (2)

Изпрати
GERI
GERI
05.03.2011 22:37
Аз също мисля така. Ще добавя, че това е интуиция. Научи се да и се доверяваш повече, а също и да я четеш. Когато искаш да вземеш някакво решение, допитай се до нея - тя няма да те подведе. А интуицията е първото нещо, което ти дойде като мисъл, след като си си задал въпроса и искаш да вземеш решение. Прочети материалите на Силва и ще разбереш много неща. Успех.
0
0
абв
абв
04.03.2011 22:45
Здравейте.
Това за което споделяте се случва на доста хора. Както знаете няма нищо случайно. Всичко е взаимно свързано.
Навярно сте чели, че видимото и невидимото играят същественна роля в живота ни. Предполагам знаете, че всеки настроил се на вълните на определена честота, улавя съзнателно или не някакви информации. Няма нищо странно в това, което ви се случва, просто използвате малко повече от способностите на мозъка си, което явно преди не сте забелязвали.
Не се страхувайте от непознатото. Има много материали, които можете да теглите или четете онлайн по тези теми. Ако ви е любопитно може да се научите да използвате способностите си да се информирате преди да се случат дадени събития. Можете да се научите и да ги променяте. Стига да ви се занимава с това.
Да, малцина го споделят, но то е защото се притесняват от коментари зад гърба им.
0
0