Sanovnik.bg»Споделени Истории»Изповеди»Гей съм! Влюбих се в него, но той май само ме използва

Гей съм! Влюбих се в него, но той май само ме използва

Гей съм! Влюбих се в него, но той май само ме използва
Здравейте!

Най-вероятно очаквате да прочетете история, писана от момиче. Е, аз съм момче и се влюбих в по-голям от мен мъж. Преди да започнете да пишете злобни коментари, насочени към хомо и би-сексуалните, ще ви помоля да осъзнаете, че живеем в 21-ви век и това е нещо нормално. Хората сме животни и по природа сме бисексуални.

Ще се опитам да не разтеглям историята си и да ви я представя по възможно най-краткия начин.
Аз съм момче, на 19 години.

Преди 4 месеца се запознах с момче, по-голямо от мен с 6 години, в интернет. Започнахме да си пишем и в последствие разбрах, че и той е като мен. След около 2 седмици чатове, решихме да се срещнем. Ходихме на кафе, след което го заведох у нас и тогава правихме най-хубавия секс в живота ми. Няколко месеца по-късно, продължаваме да се срещаме всяка седмица по няколко пъти. Проблема е, че в последствие се влюбих в него и не излиза от главата ми, обаче не съм сигурен дали и той изпитва същото.

Има моменти, в които съм се чудел дали просто не ме използва за секс или като втора цигулка. Говорили сме по тази тема и ми е казвал, че му е приятно с мен. По принцип с мен се държи различно, отколкото с приятелите си. По-мил е, не е груб, дори ми е предлагал якето си, когато навън е студено и сме двамата.

Не знам какво да правя, искам връзка с него, но не съм сигурен как ще реагира той, тъй като имаме значителна разлика в годините (дори понякога ме нарича пишлеме, но казва че не му пречи). Кажете ми какво да правя.. Страх ме е да призная чувствата си към него, защото не знам как ще реагира. От друга страна, това много ме тормози, защото знам, че по този начин мога да го изгубя.

Ще се радвам, ако можете да ми помогнете със съвет. Благодаря!
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

0
Общо гласували: 0
50
40
30
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари (4)

Изпрати
Потребител#179828
Казвай му хахаа кво те интересува ,отделно ти си по-младия ,с повече шансове
2
0
Кристина Черникова
Ако бях на твое място, щях да му призная.
7
0
maria
maria
27.10.2016 16:08
Никога не съм харесвала хомо-сексуалните или би. Но не ви мразя,яд ме е ,че това мислите за нормално това за мене е болест. Това че, сме 21 век не ни дава право да приемем всякакви простотии! А колкото за проблема ти, говори изкрено и открито ние не можем да ти помогнем. Ти си този който трябва да говори за това ние не познаваме момчето и не можем да ти помогнем. Разговорите лекуват наистина всичко хайде успех..
14
26
Пламена M.
Пламена M.
27.10.2016 10:09
Ами в гей връзките нещата стоят по малко по-различен начин. Все пак не мисля, че разликата във възрастта ви е толкова голяма. Бъди ти по-зрелия и настоявай за един по-сериозен разговор. В крайна сметка, ако нямате бъдеще заедно, е по-добре да си наясно от сега и да потърсиш друг, по-сериозен партньор.
26
6