Sanovnik.bg»Напусна ме точно тогава, когато се влюбих истински в него

Напусна ме точно тогава, когато се влюбих истински в него

Напусна ме точно тогава, когато се влюбих истински в него
Здравейте, искам да ви разкажа моята история.
И така с него се запознахме във фейсбук преди 3 години. Постоянно си пишехме и си споделяхме всичко. . след това той започна да ми казва, че ме харесва, но аз не отвръщах на чувствата му и той си хвана друга приятелка.

Тяхната връзка не продължи повече от 2 седмиции и се разделиха. След това отново започнахме да си пишем и той пак ми предложи, а аз исках да сме просто приятели. След това той пак тръгна с едно момиче, след няма и 1 месец скъсаха и така до април месец тази година.

Реших да му пиша и да му кажа, че съм съгласна да бъдем заедно, тъй като се разбирахме изключително добре. Той много се зарадва, защото вече беше изгубил надежда за мен. Но тъй като живееше в друг град се виждахме само 1 път в месеца. Май месец се видяхме на живо за първи път и след това юни месец се видяхме и последно на 12 юли.

След това имаше един период, в който въобще не ми пишеше и не ми звънеше. Само аз го търсех, дори вече имах чувството, че му досаждам. Седмица след като се видяхме той ми писа, че късаме и аз не исках да го моля за пореден път да остане с мен, а просто се съгласих. Не минаха и 2 седмици от раздялата ни и той качи снимка във фейсбук, с някакво друго момиче. . (изглеждаха доста щастливи заедно).

На рождения ми ден ми писа, че много съжалявал, че времето и ревността не му понесли, каза ми, че съм била прекалено добра за него и какво ли още не. Според него сме допуснали грешка, като сме тръгнали. Но проблема е, че аз много го обикнах и не мога да го забравя.

Постоянно мисля за него и ме навяват хиляди спомени свързани с него, но най тежко е да гледам как вече е с друго момиче, а не с мен. И си мисля дали да му простя, ако някой ден отново се върне при мен, или да го отрежа, както той постъпи с мен. .
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

3.8
Общо гласували: 5
52
41
31
21
10
Дай твоята оценка:

Коментари (7)

Изпрати
lyubomira
lyubomira
06.03.2014 01:13
Режи го! Това е мъжът нарцис!
5
2
Milena.1
Milena.1
01.11.2013 12:34
благодаря на всички за съветите:) Колкото до момчето, мисля, че никога няма да го забравя.. ходихме само 3 месеца но се привързах много силно към него, сега направо не издържам да го гледам с новото му гадже :( Вече не знам какво да правя, готова съм на всичко, за да си го върна обратно.. знам, че е най-разумно да се правя, че съм го забравила и че не ми пука за него, но сърцето ми казва друго :/
2
0
mda
mda
31.10.2013 23:46
Трябвало е да се усетиш още с чувството че му досаждаш че няма да я бъде тая. Спре ли един човек да те търси спираш и ти. Всичко е приключило няма смисъл да се унижаваш. Според мен не си го обикнала просто си самотна и си се примирила с него като алтернатива. Зарязвай случая и спри да му зяпаш фб профила. Деликатно те е разкарал със заучени фрази. Тези са от топ10 как да разкараш някой без да нараниш чувствата му. Твоя човек е някъде там просто продължавай напред и ще се срещнете.
11
10
ники
ники
31.10.2013 14:01
Не се измъчвай и никога не го приемай отново.Това е най голямата ни грешка и затова си правят каквото поискат с нас и знаят,че отново ще са приети.Обичай и страдай,но назад не се връщай.Приемах и аз един и същи човек няколко пъти и сега горчиво съжалявам.Всеки път си мислих,че нещата ще се оправят.ДА ама НЕ.Още колко искаш да страдаш?
10
0
Случаен
Случаен
28.10.2013 17:30
Ама колко познато ...бе какви сте такива неосъзнати,нерешителни и объркани или побъркани направо...?:) Сори, че съм толкоз прям ама ми дойде отвътре - как тъй нямате чуства ,а после като спрат да ви обръщат внимание и ..нещата се обръщат..Аман от женските ви усещания и начина , по който бивате привлечени..Човек да не ви демонстрира интерес или чуства от сърце - не,не изпитвате същото ,ама и го искате до себе си като приятел само ...За отсрещната страна замисляли ли сте се колко боли и на другия как му е ?Ако може да му плачете на рамото ,щото някой друг ,който не го е*е за вас ви е разбил сърцето...Ма как тъй след толкоз писане и комуникация не можа да го обикнеш или да се решиш да пробваш връзка с него , ами след тва като се видяхте няколко пъти и лудо се влюби...?!
6
42
Milena.1
Milena.1
21.10.2013 10:22
Да, твоя проблем е почти същия. Но ние като се разделихме и на другия ден ми писа, сякаш съжаляваше за постъпката си и дори ми каза "не забравяй, че някой ден може пак да сме заедно" и аз му отвърнах, че ако се обичаме истински ще се съберем отново. Минаха 2 седмици и качи снимка с друго момиче..започна да не ми пише и така докато не ми разби сърцето с думите: явно съм бил прекалено добър за теб, имам си приятелка, ако се видим тя ще ревнува, просто допуснахме грешка с това, че тръгнахме важното е в бъдеще да не я допускаме пак и т.н Аз се опитвам да го забравя, но това е невъзможно.. всичко ми напомня за него и ми става много тъжно. Дано някой ден и той проумее какво е изпуснал и дано страда както сега страдам аз.
0
0
Елица
Елица
20.10.2013 18:05
И аз имах (може би все още имам) същия проблем. Моето въпросно момче по същия начин ме ухажваше ако мога така да го нарека във фейсбук. За месец-два си станахме близки и той ме харесваше, а аз него само като приятел. През това време в което ме молеше да си помисля над чувствата ми към него, от други приятели разбирах, че той е сменил няколко момичета. При което се запитах дали нарочно го прави, женкар ли е или иска мен, а се опитва да приттъпи мисълта си за мен. Станаха същите неща като при теб... Докато 'бяхме заедно' се е натискал с други момичета, от моя град (да, той живее в друг град и рядко идва в моя). Стана ми гадно и поговорих с последното момиче с което бе. Отстъпих и го,а след това започна самосъжалението... ЗАБРАВИ ГО! Щом ти е казал такива неща, значи наистина го мисли. Може да си останете (поне до колкото може) приятели. {пиши ми лично :) }
0
0