Sanovnik.bg»Споделени Истории»Изповеди»Дали ще ме използва само за забавление ?

Дали ще ме използва само за забавление ?

Дали ще ме използва само за забавление ?
Здравейте !

Аз съм на 17, той на 19. Познаваме се от почти 3 години с това момче. Той ми беше първият, бяхме заедно и му се отдадох, на 6тия месец от връзката ни, всичко беше наред. . Но след като направихме 9 месеца, просто решихме, че трябва да се разделим. Много хора говореха на него за мен, на мен за него. Въпреки, че си имахме пълно довоерие, започнахме да се отдалечаваме един от друг и така се разделихме, но останахме приятели.

Тъй като сме в малък град и всички се познаваме, постоянно се говореше за нас. И до днес когато се съберем в една компания всички гледат нас и нас обсъждат, но явно завиждат. . Не знам и аз. Както и да е. ( Само да поясня, аз не съм му първата. ) Скоро след като се разделихме (може би 4 месеца след това) започнахме да се виждаме тайно от всички. Е моята проятелка знае и предполагам неговия най - близък приятел също. Виждахме се, разбира се за секс, може би около година. След това започнах училище и се влюбих в друг, но той така и не пожела да бъде с мен. (Но всеки има не споделена любов. )

В началото на тази година (2016) с въпрсният ми "първи" се озовахме на едно и също парти. Иии нещо в мен пламна (много хора са ми казвали, че първият никога не се забравя ) е, явно е така, поне при мен. На партито се разгорещихме и се прибрахме заедно, после цяла седмица ми беше някак странно, отбягвах го. Мисля, че и той мен. След седмица ми писа (това се случи някога края на февруари месец ) искаше да се видим, имаше проблеми с родители и имаше нужда някой да го изслуша. Зарадвах се, че е потърсил първо мен.

След като го изслушах и му дадох някои съвети се усмихне, целуна ме челото и ми каза "липсваше ми", прибра ме до вкъщи, прегърна ме и си тръгна без да каже нищо. Аз бях като закована. Прибрах се и заспах. След два дни, ми писа и ми каза, че всичко се е оправило и ми благодари. Покани ме на рожденният си ден. До последно се чудех дали да отида. . Е отидох, там отново бяхме много обсъждани, но не ни правеше впечатление. .

Вече останахме само по близките му приятели и започнахме да се базикаме едни други. Аз исках да си тръгна, но той настоя да остана, останах и съм заспала. Когато се събудих той беше заспал до мен и ме беше прегърнал. Почусвах се много странно. Оставох го да спи и си тръгнах. На вечерта отидох с приятели на един купон, след половин час и той се повви, отново и двамата на едно място. . (съвпадение ли беше не знам ) .

Признавсм си, че си бях пийнала доста, но той си беше напълно трезван. Поиска да ме прибере и се съгласих. Аз бях много възбудена и си умирах да го имам отново. Нахвърлих му се, само ме попита дали наистина това искам. . . Поканих го вкъщи и на там се сещата какво стана. После му казах, да си върви , защото аз самата не знаех какво искам. Писах му след няколко дни да се видим. Когато се видяхме не говорихме много, той започна на ме целува и се стигна отново до секс. Толкова много го исках, не можех да му откажа. И така 2-3 дни.

Обаче ми дойде и вечерта му отказах да правим секс. Тогава започна да си го надървя и ми каза да продължа. Аз разбира се го направих. И така цяла седмица, въпреки че не ми беше много приятно само той да е задоволения. . После продължихме да се виждаме дп началото на лятната ваканция. Аз обаче заминах за морето на стаж итака до края на август. От както съм се върнала се търсим взаимно само за секс, все си звъним или поше, но успяваме да се видим един път в седмицата. Последните два пъти искаше само свирки да му правя, без секс .

Съгласих се, но тазо вечер преля чашата. Цели три часа (сериозно 3 часа ! ! :х ) му правих свирки. Настоявах си на моето, но той - "Още малко, още малко, само да свърша " ии така накрая ми писна и го оставих надървен и разкрещях от бяс. Прибра ме до вкъщи, въпреки че бивеем на две преки разстояние. Писа ми веднага, дали съм се прибрала, да не се бил приятеснявал. В края на чата ни му казах, че искам да се виждеме само за секс без да се лигави и да ми прави такива изпълнения и без аз да се циркосвам, както и никой от приятелите ни да не знае.

Предполагам утре, други ден отново ще се видим. Но аз не знам, правя ли грешка ? Страхувам се да не се влюбя в него и още по - лошото мисля си, че той ме използва докато аз се виждам с него защото наистина испитвам нещо, когато сме заедно. Той знае, че ми е слабост. Само на него съм си позволила да ду*ам и това го знае. Знае, че с него всичко ще направя и може би като цяло се възползва от мен.

Защото, кажете ми кой би предпочел сви*ка пред секс ? Не разбирам това. . . . . Ако следващият път направи отново така как да постъпя, кажете ми. . Не знам какво да правя. Но и не искам да прекратявам тазо наша връзка. Бих ли могла да го накарам по някакъв начин да прави секс с мен, не знам. Аз не съм много опитна, каквото повечето е от него. Имам си и своите хитринки, които на други действат, но на него не. Забравих и да кажа, че избягва целувките. Целуваме се, когато се водим и когато си тръгна. .
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

0
Общо гласували: 0
50
40
30
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари (6)

Изпрати
Анонимен
Анонимен
04.02.2019 21:41
Не знам...накрая всички се оказват боклуци :/
0
0
Dani
Dani
27.09.2016 18:43
Ами ти сама му позволяваш да се държи към теб така и да те използва за сексуалните си нужди, а и ти доколкото разбрах това те устройва само не ти харесва, че му духаш. Лошо е, че не те целува, защото това е само начин да се задоволява и означава че не изпитва нищо към теб. Съжалявам, но ако държеше на теб щеше да се бори да ти задържа вниманието и по други начини не само със секс и то с цел той да бъде задоволен.Но ако това ти е целта в крайна сметка обясни му как искаш да бъдеш задоволена и толкова.
1
0
Потребител#120975
ot takiva kato teb stavat dobri k....i no ne i dobri jeni ..na 10 god za koito se omajish ste se razvedesh .
1
1
Стан Ой
Стан Ой
13.09.2016 17:36
Мисля, че той не харесва теб, а ръката ти
3
3
Потребител#176009
Този човек те възприема само и единствено като сексуален обект, но като гледам на теб не ти и пречи, като ти гледам и мисленето, това и заслужаваш. Колкото повече подобни неща чета, толкова повече се отчайвам от днешните млади хора, прекрасните ми връстници.

П.С: Пламена, не всеки мъж предпочита свирката пред секса. Поне за мен е така, като цяло не слагам и секса на първо място, разбира се е задължителен за една връзка, но това е само едната част. Какво е секса, моментно удоволствие, след това, ако пак си сам, какъв е смисъла?
1
0
Пламена M.
Пламена M.
12.09.2016 14:20
Всеки мъж предпочита свирката пред секса. И да - той те използва. Не знам дали си наясно, но само платените момичета не ги целуват по устата по време на секс. Така че си прави сметка за каква те има. Но и как няма, при условие, че спиш с човек, с когото нямаш връзка...
5
0