Sanovnik.bg»Споделени Истории»Изповеди»Всички виждат тялото, но не и душата ми

Всички виждат тялото, но не и душата ми

Всички виждат тялото, но не и душата ми
Здравейте
Аз съм момиче на 16 години. Проблемът ми е, че всички виждат само тялото и лицето ми, но не и душата ми. Всички искат само да спят с мен, да се поцелуват с мен и до толкова. Като улично кученце на което всеки се радва, но никой не иска да го прибера. Нямам приятели момчета, преди имах вече не. Кагато порежа някое момче започва да зословничи по мой адрес или ме ме намразвя.
Реших да ви споделя тази история защото днес отново ми се случи същото.

Писа ми стар приятел да излезем, но му казах, че, ако ме търси само за да има нещо интимно с мен да не си прави труда. И той каза, че никой нямало да разбере, ако само се поцелуваме. Напомни ми как ме е пазал и ме е прибирал по нощите от клубовете. Когато го порязах ми, че за да забравя за него. Каза, че дори няма да с епоздравяваме вече. И знам, че ще бъде така, защото не е първият, който постъпва така.

Вече не ми останаха приятели. Чувства, че красотата ми е моят най - голям порок. Чувствам се ужасно.
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4.5
Общо гласували: 2
51
41
30
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари (10)

Изпрати
Bella
Bella
06.09.2015 15:33
Здравей, не искам да те съдя, а да те насоча към решение на проблема ти. 1- на 16 години нямаш място по клубовете! 2- Момчетата търсят това, което им се предлага. Ако ти на тези години си си позволявала да бъдеш употребявана за една нощ, то тогава кой би те взел на сериозно? Това е въпрос на самоуважение! Помисли си с какво провокираш хората да те възприемат по този начин, промени нещо в себе си, грим, прическа, дрехи, ако са по- провокативни. И преди да направиш нещо, винаги си задавай въпроса дали би казала на майка си за него, или поне ще се срамуваш ли, ако всички знаят за това нещо. Знай, че истинският мъж тепърва ти предстои да го срещнеш, а момченцата на тези си години какво сериозно могат да искат? Успех миличка, желая ти да намериш правилният човек за теб и да бъдеш много щастлива с него!
4
9
Авторката
Авторката
06.09.2015 18:42
Благодаря ти . А относно клубовете аз съм с придружител . Повечето пъти с кака . Определям се за страшна пичага в смис ,че не провокирам момчетата . Щом не харесвам някого си му го казвам нправо .
2
13
maria
maria
06.09.2015 13:51
Щом момчетата правят така, може би изглеждаш леко момиче? На 16 години си, ама като те чета поне с 5-6 момчета си спала така е нали? Според мен проблема се задържа в самото ти отношение, даваш такива сигнали и от там ти идват проблемите. Ако носиш къси роклички, разголени дрехи, слагаш много грим ами извинявай,няма кой да те приеме сериозно.. Има и друго момчетата вече търсят момичетата само секс! Все едно за друго нищо не ставаме..просто са такива за тях сме само едни дупки ( прости ми за израза) такова е положението. По-добре сама от колкото употребявана. Лична моя гледна точка, та разкажи за себе си, как се обичаш? Така както описах или не?
3
10
Авторката
Авторката
06.09.2015 18:39
Обличам се съвсем нормално . Никога не съм се разголвала на вън .
2
8