Sanovnik.bg»Споделени Истории»Гняв»Мили мои, немили и недраги

Мили мои, немили и недраги

Мили мои, немили и недраги
Здравейте! Понеже съм на тема ''Гняв''. Реших да изкажа възмущение към техни величества моите съученички и съученици(тези който ме обиждат)!
Мили, мои, немили и недраги, съученици, не мога да ви разбера защо се мислите за готини! Вие меко казано сте въздух под налягане. Аз просто не мога да разбера себе си, защо досега се свивах и ви се оставях. Просто не си струва да се ядосвам на някой, за който не си заслужава и да помисля. Аз си мисля , че вашия живот е прекалено скучен и затова се бъркате в моя и коментирате.

Ами направете живота си интересен и ми се махнете от главата, какво ще кажете? Не разбрахте ли, че аз не съм проста като вас и колкото и да се опитвате да ме навиете, аз няма да се променя (и да стана като вас), дори и с риск аз във вашите очи да съм кифла, тъпанарка, вещица, свиня и т. н. Както искате ме наричайте не ми пука вашето мнение. Аз си знам стойността и не ви искам коментарите.

Не разбрахте ли, че вашия ''стил'' ми идва малко в повече. Продължавайте, говорете за мен, пишете за мен, унижавайте ме, проверявайте ме по любовни тестове и по оракули в интернет, само ще ви кажа едно, това показва вашето възпитание, въпреки това аз няма да ви се оставя. Това е което исках да кажа.
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

3.5
Общо гласували: 8
51
44
31
22
10
Дай твоята оценка:

Коментари (10)

Изпрати
Рамбо
Рамбо
31.05.2014 11:56
Мисля че трябва да го кажеш във очите на съучениците ти тук никой няма да те чуе и види
4
0
Тити
Тити
31.05.2014 20:09
Да,това е идея
0
0
Рамбо
Рамбо
31.05.2014 11:42
Ко каза ко
Тая история за кого е
1
3