За вас, животни

За вас, животни
Здравейте, дечица с комплекси.
Нека Ви кажа, че това, което демонстрирате е чиста детска злоба на малки, недоразвити момиченца (може и да има момченца, вече не мога да ви запомня бройката и половете).
Ако си мислите, че сте невероятно оригинални, не сте. Какво?

Започнахте да ме наричате погрозняла, заради това, че пиша "пародиЙ" (наблягам на Й-то, защото наистина си е смешна работа ). Знаете ли, че ако съкратите времето си до около час пред компютъра/лаптопа и седнете да прочетете няколко страници от учебника по Български език, няма да се излагате по този начин? Вече знаете. Вие за пунктуация да сте чували? Добре, малки сте, но това не извинява всяка грешка.

А сега за историите, които АЗ пиша-пародии, имащи за цел да ви иронизират. Това е. Нямам шизофрения, нито развинтено въображение (това е вашата част, не ви се меся), а просто искам да видите колко смешно звучите. И, дечица мили, кога ще измислите нова история? Вече ми домъчня за вас!

А накрая ще ви кажа - ако имате това самочувствие, което показвате тук и на живо, значи сте едни много заслепени деца. Ако някой ден се видим на живо, случайно или не, съм сигурна, че ще сте кротки като питомни животинки
Дано сте разбрали, че не съм ви на нивото и това, което четете сега е само, за да разберете, че вашите детски истории не ми носят нищо друго, различно от удоволствие.
Казвам това, защото ви желая доброто.
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4.3
Общо гласували: 6
54
40
32
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари (14)

Изпрати
успех
успех
24.05.2016 18:26
Пращам ти това писмо с пожелание, всичко написано в него да се сбъдне. Това е Китайско учение. С пари можеш да си купиш къща, но не и дом. Можеш да си купиш легло, но не и сън. Можеш да си купиш часовник, но не и време. Можеш да си купиш книга, но не и знание. Можеш да си купиш положение, но не и уважение. Можеш да си платиш за лекар, но не и за здраве. Можеш да си купиш живот, но не и душа. Можеш да си купиш секс, но не и любов. Можеш да си купиш всичко материално, но не и духовност. Китайското учение носи късмет, защото пращането на положителна енергия чрез добрите пожелания е най-добрият начин, за да помогнеш на ближния. Началото е в Китай. Това учение вече 8 пъти е обиколило света. Но ето, че този път, то ще донесе щастие и на теб. След като получиш това писмо, ще станеш щастлив. Това не е шега! Ще ти се усмихне късметът! Препрати това писмо по интернет или по пощата на хора, които се нуждаят от щастие. Не изпращай пари, защото щастието не се купува с пари. Не пази писмото повече от 96 часа. За това време трябва да си го изпратил. През 1997г. писмото е било получено от млад човек. Той си обещал да го изпрати, но отложил това за после. Което означава, че задържал писмото повече от 96 час По-късно го препратил, както си бил обещал. И сполучил - оженил се щастливо за любимата жена и му се народили много и хубави деца. И така той продължил веригата на щастието. Не забравяй, не изпращай пари и не подписвай писмото. Изпрати само 20 копия и почакай, за да видиш какво ще ти се случи след няколко дни. Учението е било създадено от китайски монах от манастира Шао лин, където е събрана мъдростта на света. Аз ти го пращам, защото ти си длъжен да помогнеш то да обиколи земното кълбо. Изпрати 20 копия на свои близки, познати и приятели, и дори на непознати. В течение на няколко дни ти ще получиш добри новини, или ще ти се случи приятна изненада. Това е истината, даже и да не си суеверен. Това ти беше изпратено за късмет. Благодарение на някой, който иска да ти помогнe"
0
0
ужас пълен
ужас пълен
21.05.2016 18:15
Добре бе....където и да вляза навсякъде се плюят,псуват и т.н....Ами хайде да се разберем като хора.ХОРА....Подчертавам...хо-рата ще си поговорят(без да се нападат)и ще се разберат....пък ние кво?...давай тоз да го напсувам на майка,да го натупам ако трябва....тва сме българите....
0
0
Не съм малка ве .
Не съм малка ве .
26.09.2014 15:10
Офф чела съм ти една история . Мноо е безмислена .
0
0
научи бг език
научи бг език
21.05.2016 18:08
Целия ти живот ти е такъв,мила....и безсмислена се пише със ,,З,, и ,,С,,
1
0
Фен клуб
Фен клуб
30.05.2014 19:00
Предлагам да направим фен клуб за Въжчица и анти-клуб за другите "животинки"! Кой е с мен?
1
6
Рамбо
Рамбо
31.05.2014 10:36
Глупаво е защото ако го направим ще започнем да се филмираме като тях(напрактика ще станеме като тях:D)
По добре е просто да ги отбичиме обаче не мога да разбера аз от началото повечето хора тук ме харесваха обаче от както започнах да говора истината(а явно хората искат да чуват лъжи)
ме намразиха и искат да напусна сайта(разбира се тва няма да стане единствения който може да ме разкара е админа или президента на Република България:D)
2
1
Тити
Тити
28.05.2014 18:52
Ами,човека не е растение животно е?Затова заглавието няма смисъл....
9
7
Лол
Лол
30.05.2014 18:54
ОМГ, пише го заради вашите тъпи, животински имена..ИЗРОД(КЕ)!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
4
4
Рамбо
Рамбо
28.05.2014 19:00
Нищо не разбирам от твоите коментари просто са безсмислени
5
12
Chaos
Chaos
28.05.2014 14:19
Щом смятате, че спамят форума защо не се обърнете към админа, с молба да почисти малко? Ок, дразнят ви и мен ме дразнят, но аз не им чета историите и не им се връзвам на коментарите. Защо трябва да се създава враждебна обстановка в иначе хубавия сайт? Не можете ли просто да ги подминете и игнорирате? Психологически погледнато, децата дори и да имат някакви ментални проблеми не можете да им помогнете тук(виртуално), защото тук те се чувстат силни (велики) и защитени. И се включва една система на отричане поради, която ви нападат, когато им направите забележка. Имам и друго предложение: искат поле за изява-ок, ако админа прецени би могла да се направи секция "тийн". Така те ще си пишат там, ние тука и няма да има проблеми.
2
1
stempz
stempz
27.05.2014 14:05
трябва да има някакъв контрол във интернет за дечицата,за сайтове,за коментари!както в реалния живот си с ограничени права до 18-тата си година,поради редица фактори за оформяне на съзнание и интелектуално порастване,за да можеш да бъдеш отговорен за своите действия!трябва да е с превантивни мерки,тъй като интернет е пълен с битове информация която лесно може да заблуди и обикновен човек,та камо ли дете на 8 ,10 или 15 години!за това са виновни и родителите ,които с купуването на едно пс или телефон,се отървават от грижата да говорят и възпитават децата си,отклоняваики вниманието му от реалната среда и после с цялата си наглост говорят ,ами те по цял ден гледат и зяпат компа или телефона си,а не слушат какво им говоря!объркването,отчуждението,търсенето на внимание и на грижа,образуването на илюзии и представи е вина споделена както от новите технологии и платформи,така и на родителското обучение!
6
1
Рамбо
Рамбо
27.05.2014 14:52
Чак па за коментари всеки е свободен да коментира и публикува каквото си иска стига да се приеме
Но иначе това до някъде което пишеш е вярно
3
2
тя
тя
27.05.2014 06:02
Супер си ! Евала!
2
1