Ученичка на Борис Золотов: Има паралелноземни цивилизации

Ученичка на Борис Золотов: Има паралелноземни цивилизации

Борис Золотов е известен парапсихолог, екстрасенс и учен. Нарочен за чудак и дори магьосник, този човек бързо се превръща в една от коментираните личности в Русия, а и у нас. В интервю за Уикенд една от най-талантливите и нашумели негови възпитанички Йоланта Марк споделя за срещите си с феноменалния екстрасенс и за чудесата, които са се случвали пред очите ѝ.

Точно като популярния детски герой Хари Потър един ден Йоланта Марк получава писмо, в което е написано, че същата е приета да се обучава в Академията на Борис Золотов в Москва. Другата добра новина била, че обучението ще е с пълна стипендия.

Марк много се зарадвала от стечението на събитията. Тя заминала в столицата и така поставила само началото на своя вълнуващ живот, изпълнен с приключения и чудеса.

Плувах заедно с делфини, срещах се с летци на изтребители, преминах обучение в космическото градче, озовах се на подводница, разказва парапсихологът.

Възпитаничката на Борис Золотов обяснява, че всички тези вълнуващи дейности, в които е взела участие, не са били никак случайни. Те имали връзка с разрешаването на важни задачи, някои от които зависела сигурността на много лица.

Йоланта Марк разказва през изданието и една от многото интересни случки, които е преживяла по време на обучението си при Борис Золотов. Веднъж, докато говорел за облаците, акад. Золотов помолил учениците си да се обърнат към прозорците на стаята. Той посочил към един от облаците в небето.

Това, което последващо после обаче, изумило всички присъстващи. Парапсихологът извършил няколко движения и само след миг соченият от него облак все едно бил изтрит. След това учениците на Золотов станали свидетели на още по-голям феномен. Пак с няколко замаха екстрасенсът придал на друг облак формата на сладолед с фунийка и топки.

Възпитаничката на Золотов споделя своето мнение по въпроса с извънземните. Тя е убедена, че извънземните цивилизации съществуват и са съществували винаги. По думите на Йоланта Марк има и подземни, и дори паралелноземни цивилизации.

Рейтинг

3.9
Общо 13 гласували
5 6
4 2
3 4
2 0
1 1
Дай твоята оценка:

Коментари (3)

Svetlana
Svetlana
08.06.2015 21:44
Нищо ново под слънцето....
0
3
antoaneta ardashes
antoaneta ardashes
08.06.2015 21:15
Според заглавието излиза,че земята има друг вид.
1
3
Monny Monsterr
Monny Monsterr
05.06.2015 20:22
Информацията не говори нищо повече за заглавието, освен че го цитира. Статията е интересна, но заглавието не пасва и е мноооого обобщена. Ще е добре ако има препратки към други сайтове с по-подробна информация или други свързани статии. Въпреки, че всичко можем да си го намерим и сами в интернет.
3
4