Анонимен
Анонимен
Новак

Моята Стена

  • /АнонименАнонимендобави отговор към форумната тема: Дали да кажа на приятелките ѝ, че я харесвам?преди 8 годиниИ каква е логиката? Ще им кажеш - хей, харесвам една от вашия клас и те какво - да гадаят ли?
  • /АнонименАнонимендобави отговор към форумната тема: От почти година сънувам един и същи мъжпреди 8 годиниСматяам, че всичко е породено от това, че се виждате. Ако наистина искаш да спре, не трябва да го виждаш никога повече. Знам, че може и да е невъзможно, но повярвай ми - друг вариант няма.
  • /АнонименАнонимендобави отговор към форумната тема: Прокудени - 2 главапреди 8 годиниАми доста е добре, дори мисля, че може да излезе много силен роман от това, честно.
  • /АнонименАнонимендобави отговор към форумната тема: От 3-4 години усещам присъствието му вкъщи!преди 8 годиниИма някакво наистина странно присъствие около теб. Аз лично не мога да ти помогна, защото не знам както точно се прави в подобни случаи. За това е добре да се обърнеш към професионалист - свещеник, който да окади апартамента, друго си е. Или някоя врачка, обаче в този случай е доста трудно да не попаднеш на измамници. Сподели с родителите си и виж далии те не усещат нещо странно.
  • /АнонименАнонимендобави отговор към форумната тема: Сънувах баба Вангапреди 8 годиниМисля, че е добре да си направиш рутинни изследвания. Нищо сериозни, все пак никога не съм смятала, че един сън може да ти предскаже цялостното здравословно състояние, но понякога подобни сънища ни насочват към правилната посока. Имам някакви съмнения, че пиленцето може да е енгел, който е искал да те отнесе с него. Духовете може да са ядосани, защото не са успели да вземат духа ти, защото баба Ванга те е спасила.
  • /АнонименАнонимендобави отговор към форумната тема: Чувствах се като будна, а не бяхпреди 8 годиниНяма нищо странно, просто сън. Аз съм сънувала, че се събуждам, че се оправям, закусвам и вече съм в автобуса, когато осъзнавам, че не съм наистина будна. После е малко кофти, като трябва наистина да стана и да правя всичко наново... :cry:
  • /АнонименАнонимендобави отговор към форумната тема: Харесвам го, а той се държи особенопреди 8 годиниИзвинявай, но аз тотално и абсолютно се обърках кой кой е в тази история. Смисъл разясни ми пак кой кого харесва или по-скоро - остави околните да се оправят както знаят и сподели само твоя проблем. Прочети какво си написала и виж, че не се разбира.
  • /АнонименАнонимендобави отговор към форумната тема: Какво е да си Дивергент и дали това ще ти послужи в живота?преди 8 годиниТрябва да дадеш по-точна дефиниция на това какво точно според теб се крие зад определението Дивергент.
  • /АнонименАнонимендобави отговор към форумната тема: Майка ми е сънувала странен сън с менпреди 8 годиниДа ти кажа нямам обяснение какво точно означава съня ти. Мисля, че има общо с това, че баща ти много липсва на майка ти и за това проектива неговата същност върху теб..
  • /АнонименАнонимендобави отговор към форумната тема: Целунах мъж, който е починал същата нощ!преди 8 годиниСбогувал се е и е преминал отвъд. Нека почива в мир.