Sanovnik.bg»Форум»Съновник»Майка ми е сънувала странен сън с мен

Майка ми е сънувала странен сън с мен

  • 25.03.16 02:08#1DenisDenisНовакРегистрация: 11.03.14Град: ЛясковецОтговори: 2Майка ми е сънувала странен сън с менЗдравейте. Майка ми е сънувала че сме с нея на морето. Там съм работел като готвач. В кухнята сме работели 3-ма готвачи. Главния готвач се разболял и аз съм станал главен готвач. Третия готвач е била стара жена(не е имала повече участие в съня), вероятно била мичка. Трябвало е да наготвя гларус за деца лагерници. По късно в съня майка ми е дошла на гости в кухнята. След като е дошла, ме видяла много изморен, с много изморени очи.

    Казал съм и "И една цигара не съм изпушил". Тогава майка ме попитала ще си ходим ли(имала е предвид направо от морето да си ходим и аз съм разбрал това) Отговорил сум "Оше тази вечер". След като излизаме от ресторанта(трябвало е да излезем през някакви стъпала, зашото заведението било в някакво подземие) и горе имало площадка на ресторанта, къдео са масите. От масите се е вижда и чува морето. На една от масите майка чува нейна колежка, която и подвиква по име. Майка ми и казва, че не си спомня коя е. Тя отвръща "Е как бе, нали на 8 март заедно родихме". Майка и отвръща "Това при мене е било поредния аборт" След като сме си тръгнали от заведението, срешнали сме моя братовчедка и тя ми е подарила едно малко сгъваемо ножче. И така майка ми се събужда, много разстроена.

    1. Преди 5 години почина на майка ми съпруга и(татко ми). Той десетилетия беше главен готвач по заведения, включително и заведения по морето.
    2. Майка ми има няколко аборта преди да ме родои(7 години ме е чакала)
    Аз съм на 26 години, а майка на 57
    ОтговорОтговор с цитат
  • 30.03.16 06:25#2miglenamiglenaНовакРегистрация: 01.10.15Град: АлиноОтговори: 97от: Майка ми е сънувала странен сън с менДа ти кажа нямам обяснение какво точно означава съня ти. Мисля, че има общо с това, че баща ти много липсва на майка ти и за това проектива неговата същност върху теб..ОтговорОтговор с цитат
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest