Sanovnik.bg»Мрежата»Анонимен»Моите форумни постове
Анонимен
Анонимен
Новак

Моите форумни постове

АнонименПокана за всички различни хора с дарби
На тебе учителката не ти е проверяват тетрадката с домашното по български, ти ще проверяваш хората. Ето ти няколко запетайки, да си имаш за следващия пост ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
АнонименЧетири сънища за един стар приятел
Липсва ти нещо от миналото. Може да не е точно той. Налегнала те е носталгия. Ако все пак съниощата продължат, намери контакт с него. Може да ти разкрие неподозирани възможности. Успех!
АнонименКакво значи този сън с влакове и бягане?
Когато сънуваш толкова прецизен сън, е нужно да отсееш кое според теб е било най-важното. Кое е символинчното? И тогава може да пристъпим към разтълкуването му.
АнонименПостоянно го сънувам
Ти мислиш за него по цял ден, нормално е да го сънуваш всяка нощ, просто се е загнездил в ума ти и махане няма. Опитай се да се успокоиш и дори поговори с него - не може вечно да продължаваш така.
АнонименУж напираше да се запознаем, а накрая не ми проговори
Ами той няма какво да ти каже - толкова време е искал да се запознаете, че си е глътнал езика от притеснение. Мисля, че скоро ще се окопити и ако наистина има нещо към теб, ще направи първата крачка.
АнонименТъмна светлина
Поредната супер история, чак да настръхне човек. Мисля, че задобряваш
АнонименКак да ѝ призная за чувствата си?
Отиваш и ѝ казваш директно в очите.
АнонименТруден за обяснение сън. Помогнете ми!
Аз тълкувам съня ти така - в скоро време някакво събитие ще ти даде възможност да изпиташ приятелите си, като някой ще те разочароват за винаги, а други ще ти докажат верността си.
АнонименКакво означават радиоактивни облаци в съня?
Може би те е страх от радиация. При мен е същото - това е от нещата, от които най-много ме е страх на света. И често сънувам, че има бомба, че радиацията избива земята. В сънищата си (както и наяве би трябвало да е) тя е невидима, но усещам, че идва...Ужасяващо страшно е... Търсила съм в съновника, пише, че сънуваш ли радиация, трябва да избягваш рискове и опасности поне няколко месеца напред.
АнонименТой тръгна с най-добрата ми приятелка
Дълга връзка, предполагам поне 5-6 години?
АнонименСпомен
И кой знае какво е направил той, за да го зареже тя ...
АнонименРазбрах, че сестра ми е починала
Хипноза. Най-добрия начин е с хипноза, но по време на комата няма какво да си спомниш...
АнонименДали да кажа на приятелките ѝ, че я харесвам?
И каква е логиката? Ще им кажеш - хей, харесвам една от вашия клас и те какво - да гадаят ли?
АнонименДали да кажа на приятелките ѝ, че я харесвам?
Ами щом смяташ, че така и така ще разберат, то кажи им, пък не и директно и виж какви ще стане, знам ли...
АнонименОт почти година сънувам един и същи мъж
Сматяам, че всичко е породено от това, че се виждате. Ако наистина искаш да спре, не трябва да го виждаш никога повече. Знам, че може и да е невъзможно, но повярвай ми - друг вариант няма.
АнонименПрокудени - 2 глава
Ами доста е добре, дори мисля, че може да излезе много силен роман от това, честно.
АнонименОт 3-4 години усещам присъствието му вкъщи!
Има някакво наистина странно присъствие около теб. Аз лично не мога да ти помогна, защото не знам както точно се прави в подобни случаи. За това е добре да се обърнеш към професионалист - свещеник, който да окади апартамента, друго си е. Или някоя врачка, обаче в този случай е доста трудно да не попаднеш на измамници. Сподели с родителите си и виж далии те не усещат нещо странно.
АнонименЧувствах се като будна, а не бях
Няма нищо странно, просто сън. Аз съм сънувала, че се събуждам, че се оправям, закусвам и вече съм в автобуса, когато осъзнавам, че не съм наистина будна. После е малко кофти, като трябва наистина да стана и да правя всичко наново... :cry: