Sanovnik.bg»Форум»Съновник»От почти година сънувам един и същи мъж

От почти година сънувам един и същи мъж

  • 17.05.16 10:42#1SLSSLSНовакРегистрация: 17.05.16Град: -Отговори: 1От почти година сънувам един и същи мъжЗдравейте , чела съм много по тази тема и е ясно ,че при всеки е индивидуално ,но не мога да си позволя да отида при професионалист ,затова най - накрая пиша във форум с надеждата някои наистина компетентен да ми помогне.

    Проблемът ми е свързан със сънищата. От почти година насам сънувам един и същи мъж. Чела съм ,че хората се притесняват за по няколко дни ,а моето е много дълго.
    С този мъж имахме проблем ,който остана нерешен (исках да сме заедно ,но той ме отблъсна по грозен начин),но не мога да го поправя, защото човека ме ненавижда ,въпреки че се виждаме всеки ден.

    Имам си приятел,с който обмисляме годеж и през деня вниманието ми е насочено само към него ,но започна ли да сънувам няма вечер ,в която да не сънувам въпросния мъж. Във всякакви ситуации и лоши и добри ,но общото между тях е ,че се чувствам добре с него. Когато го видя през деня не знам как да реагирам .Случвало ми се е да се вгледам без да искам в него и се замисля за всичко ,а той види и когато покаже неприазън се усещам . Не искам това да продължава и ако някой има идея как да го спра без да говоря с този човек ,моля да изкаже мнение по темата. Благодаря!
    ОтговорОтговор с цитат
  • 17.05.16 04:46#2miglenamiglenaНовакРегистрация: 01.10.15Град: АлиноОтговори: 97от: От почти година сънувам един и същи мъжСматяам, че всичко е породено от това, че се виждате. Ако наистина искаш да спре, не трябва да го виждаш никога повече. Знам, че може и да е невъзможно, но повярвай ми - друг вариант няма.ОтговорОтговор с цитат
  • 17.05.16 10:22#3SLSSLSНовакРегистрация: 17.05.16Град: -Отговори: 1от: От почти година сънувам един и същи мъжБлагодаря, не съм мислила за това .ОтговорОтговор с цитат
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest