Sanovnik.bg»Съвети»Как се прави Рейки златен дъжд

Как се прави Рейки златен дъжд

Как се прави Рейки златен дъжд

Рейки златният дъжд е мощна и ободряваща техника, която може да се използва за насърчаване на изцеление, релаксация и духовно израстване.

Ето ръководство стъпка по стъпка как да направите Рейки златен дъжд:

Как да направите рейки златен дъжд стъпка по стъпка

.

Стъпка 1: Подгответе себе си и вашето пространство

Преди да започнете, важно е да създадете спокойна и отпускаща среда за себе си. Може да пожелаете да запалите няколко свещи или тамян, да пуснете успокояваща музика или да използвате други методи, които ви помагат да се отпуснете и да се свържете с вътрешното си аз.

Стъпка 2: Свържете се с Рейки енергията

За да направите Рейки златен дъжд, ще трябва, първо, да се свържете с универсалната жизнена енергия, известна като Рейки. Започнете с няколко дълбоки вдишвания и фокусиране на вниманието си върху сърдечния център. Визуализирайте ярка и мощна светлина, която се влива в тялото ви и ви изпълва с топлина и енергия. Това е Рейки енергията, която ще използвате, за да създадете златния дъжд.

Стъпка 3: Формулирайте намерението си

Помислете за целта, за която искате да създадете златния дъжд. Каквото и да е вашето намерение, не забравяйте да го заявите ясно в ума си.

Стъпка 4: Визуализирайте златния дъжд

Представете си златния дъжд, който вали навсякъде около вас. Вижте как златният дъжд ви изпълва с положителна енергия и ви доближава до желания резултат. Може да искате да използвате утвърждения или мантри, за да подобрите визуализацията.

Стъпка 5: Изпратете златния дъжд

След като визуализирахте златния дъжд, е време да го изпратите в света. Изпънете ръцете си навън и си представете как златният дъжд тече от дланите ви в света около вас. Изпратете Рейки златния дъжд на всеки човек, място или ситуация, които се нуждаят от изцеление, любов или положителна енергия.

Стъпка 6: Прекратете практиката

След като изпратите златния дъжд, поемете няколко дълбоки вдишвания и се върнете към състояние на спокойствие и релаксация. Благодарете на енергията Рейки за подкрепата и напътствията. Може да искате да запишете или да размишлявате върху всякакви прозрения или преживявания, които са възникнали по време на практиката.

Вижте и как да си направим 3 минутна Рейки самонстройка.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

3
Общо гласували: 1
50
40
31
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати