Sanovnik.bg»Мрежата»Анонимен»Моите форумни теми

Моите форумни теми

АнонименС любов към страха
Ха! Ето , че мен вече от нищо не ме е страх! Е да включим факта ,че говоря за психически параноичен страх *поглежда към паяка в ъгъла*... Та така да е ето я моята история: Преди 5 години се нанесохме в къща. Преди това живях в апартамент в поделение , а там ни охраняваха 24/7 - можеше да се разхождаш посреднощ със завързани очи и комар нямаше да позволят да кацне върху теб! Тук не е така...От опасността ме дели само една метална , черна ограда... Беше страх от Дама Пика беше страх от убийство и грабежи. (Когато ме беше страх от Пика свършвах в 12:30 а мама се прибираше в 17:00 и дотогава стоях неподвижно на фотьойла-заключена) Имах много кошмари и едно лято сънувах 2 седмици само кошмари... Е от една година най-страшния ми сън беше , че се разхождахме в пълен мрак... Незнам как стана , но вече нямам страхове. Преди си пусках телевизора иначе ми се причуваха неща,a сега ТВ ме дразни... Не умех да заспивам след майка ми и баща ми ,защото при това настъпваше пълен мрак в къщата докато си лягах... Сега нещо - ама нищо! Толкова се радвам ,че вече и страшни филми гледам и нищо не ми става и даже гледах един (той май само се води трилър) 3-4 пъти (The Maze Runner) Явно лесно се израства страха... 13год.
АнонименНякои хора мислят едно, аз друго...
Някои хора казват, че не би им било тежко да умрат, защото ще отидат в рая, но аз просто нямам думи като го чуя това. В Рая нямаш заместник на хората които обичаш , а ако се пробваш да комуникираш с тях най-много да ги изплашиш и те да го напишат в съновника. В Рая няма такива моменти които можеш да изживееш със семейството. В Рая не си ти. . . Само душата ти. Не усещаш болка и милувка , студ и топлина , любов и омраза. . . Яна 12г.
АнонименДа си намерим сродна душа
OUR SOUL SISTERS AND BROTHERS! Здравейте!Днес искам да ви кажа следното: Имате си брат или сестра по душа!Напишете тук поне три положилтелни и три отрицателни неща за Вас и всеки който прилича по тези неща ще Ви изпрати лично съобщение.Аз ще заочна... 1.Не гледам много на въшния вид. 2.Обожавам Лондон и мисля да пътувам натам. 3.Много рядко се натъжавам или ми е скучно. 4.Няма да пропуша (това не е за всички приятно) -------------------------------------------------------------- 1.Малко съм разглезена отосно яденето и пиенето. 2.Имам страхове. 3.Мога да бъда лошо момиче.
АнонименЕдин експеримент
Така чували ме много легенди като за The Boogieman (турбалан) Jack Frost и тем-подобни.Един от на задаваните въпроси е дали съществуват. Започнете проучване: Чрез итернет ,следи и какъвто и да е вашия стил.осле напишете какво сте установили тук долу...Аз ще събера след месец проучванита и ще наравя голямо проучвае!И вие се включете като копирате тази статия и я разпространявате!Така ще има само такива статии и хора от България ще ги четат!!! Аз ще започна като ще кажа ,че можеби има торбалан ,но не като същество ами като луд човек отвличащ деца с торба.
АнонименБраво на всички! Прочети
БРАВО НА ВСИЧКИ ХОРА НАД 5ти КЛАС!!! Предлагам ако не ви е срам да си напишите оценката отдолу!
АнонименБебетата виждат ангели
Здравейте! Позагледах се в едно сладко бебе стоящо в количката гледайки към нищото и хилийки се на нищото...Минах от мястото където то гледаше и осетих много положителна енергия! В една книга (Ангели в косите ми) която е по истински случай пише ,че бебетата виждат ангели, а ангелите помагат на бебето до определена възраст! Замислете се!Хилят се на нищото, плачейки на нищото и гледайки към нищото!От малка имам един спомен на мъж стоящ пред мен в бели дрехи, бели коси и беше бос! Загледайте се в някое бебе и помислете!
АнонименНе ме мислете за луда и прочетете това!
Чувам някакво писукане (все едно ултра звук) но никой не го чува.Мама се приближава но то спира...Моля пишете не съм луда!!!! Мир :Д _\/_
АнонименКошмарите
Здр. Подготвила съм се да говоря за кошмарите.... Често пъти те са гадни (в главата ни) но често пъти кошмарът е по-кратък от нормален сън...Наспиваме се по добре, но може да се събудим нощем и да не заспим половин -един час.....То води до обратното!На мен често пъти ми стават тези неща : -Събуждам се задъхана (все едно съм бягала 200 метра) -Мисляси за съня и треперя от ужас (на мен не ми се случват странни неща но затова ме е страх много от тях) -Викам тати (I LOVE MY TATI) -Той ме успокоява и заспивама но сутринта мисля за това и сякаш някой ме гони.... Това е за днес ча...Чао!!!! °_°•_•~_~*_*
АнонименДали на всеки са му нужни 3 дена почивка?
:cry: :yawn: Ах!!!Немога да издържам ще кажа на приятелката си за плана, който всъщност изникна от сънищата ми! Ето го и него: Всеки да си закачи един лист на чантата в училище на който да пише нещо такова: 2 ДЕНА ПОЧИВКА СА НИЩО СЪС СРЪВНЕНИЕ НА 5 УЧЕНЕ или ПОВЕЧЕ ПОЧИВКА!!ЖАЖДА ЗА ПОЧИВКА!!ЛЯТО,ПЕТЪК И НЕДЕЛЯ!!!! И тъй да ходим...Азэнемога да издържа!!Да ще имаме най-малко 6 или 7 часа или най-много 8 ,но ще си заслужава!!!Ето защо:Ще имаме поне 5% домашна повече но 3 дена ще се отразят добре и ще се....се... :yawn: zzz...z...zzz...!Оп!!Ще се наспм...Ако сте съгласни напишете първата дума в отговора да е ДА ако не НЕ...И СЛЕД ЕДИН МЕСЕЦ ЩЕ НАПИША РЕЗУЛТАТИТЕ (30 ДЕНА) ДА НЕ