Sanovnik.bg»Мрежата»Анонимен»Моите форумни теми
Анонимен
Анонимен
Новак

Моите форумни теми

АнонименКнигa със Зaклинaния
Искaм дa помоля зa помощ. Съжaлявaм, aко имaм грешки, от телефон съм. Някой дa знaе от къде могa дa изнaмеря еднa истинскa книгa със зaклинaния. Не вярвaм дa се купувa от книжaрницaтa, зa товa питaм, aко някой имa тaкaвa оригинaлнa книгa /нaпример зaвещaнa от прaродителите му/ кaк могa дa нaмеря тaкaвa. Aко я продaвaте, колко струвa и aко ви помоля, бихте ли снимaли сaмо едно зaклинaние, което в моментa ми е спешно.
АнонименОтново ми трябва помощ
Разказвала съм и преди че осещах дух. Изведнъж той все едно изчезна. Вече го няма според мен което е странно защото от време на време сънувам някакви неща. Събуждам се с мисълта че трябва да направя нещо но щом се разсъня не си спомням почти нищо. Имаме котка. Вчера и днес тя постоянно е в стрес. От най малкото нещо се плаши. А съм забелязала че щом аз усещам духа и тя започва да се държи по същия начин. Звучи ужасно странно :д. Да се върна на темата. Мисля че духът е мой близък и иска да свърша нещо важно. Как мога да разбера какво е.
АнонименКакво означава?
Сънувах, че се намирам в някакъв тъмен коридор и около мен имаше всякакви страшни предмети. Зад мен вървеше някакъв познат, поне така го чувствах, по едно време нещо ме стресна, усетих, че идва краят. Прегърнах го казвайки "Знам, че ще съжалявам". Тогава се събудих, какво може да означава това?
АнонименОт няколко седмици усещам дух
Може да ви звучи странно, но все пак ще споделя. От няколко седмици усещам присъствие, дори когато съм сама. Щом застана на определено място цялата настръхвам, все едно те втриса, но не ти се студено. Странно е и трудно за обяснение. Не се случва като по филмите, образи и т.н. Просто го усещам и знам, че не преувеличавам. Какво мога да направя? Дали иска помощ или се опитва да ме сплаши? Въобще истина ли е?
АнонименМоже ли да се направи магия на амулет или медальон
Моля Ви за помощ! Ситуацията е такава: една моя приятелка, заедно с баба си прави черни магии. Винаги ми казва, че няма да ми причини нищо, но последно време всичко се обръща на обратно. А и тя винаги, когато ме види се държи малко странно. Та искам да Ви попитам дали знаете как мога да се предпазя? Дали става, ако направиш магия на някой предмет? Имам предвид, ако нося омагьосания си с бяла магия медальон, дали ще се получи и ако да, към кой трябва да се обърна?