Отново ми трябва помощ

  • 25.06.12 10:16#1SomeBodySomeBodyНовакРегистрация: 14.02.12Град: -Отговори: 8Отново ми трябва помощРазказвала съм и преди че осещах дух. Изведнъж той все едно изчезна. Вече го няма според мен което е странно защото от време на време сънувам някакви неща. Събуждам се с мисълта че трябва да направя нещо но щом се разсъня не си спомням почти нищо. Имаме котка. Вчера и днес тя постоянно е в стрес. От най малкото нещо се плаши. А съм забелязала че щом аз усещам духа и тя започва да се държи по същия начин. Звучи ужасно странно :д. Да се върна на темата. Мисля че духът е мой близък и иска да свърша нещо важно. Как мога да разбера какво е.
    ОтговорОтговор с цитат
  • 05.07.12 08:41#2ТeddiТeddiНовакРегистрация: 19.08.11Град: -Отговори: 89от: Отново ми трябва помощВиж, аз съм от скоро регистрирана (е от 2011, де, но пък във форума влизам от неотдавна.. ), но мога да ти помогна.. Ти каза, че като се събудиш усещаш, че трябва да свършиш нещо, но като се разсъниш, забравяш.. Еми като се събудиш, още преди да се разсъниш, си запиши какво трябва да свършиш на листче, което предварително си си подготвила вечерта преди да заспиш.. Колкото до това с духа, много лесно можеш да разбереш дали има дух.. Пиши в Съновник, разбира се, "признаци за присъствие на духове", или "как да изгоним дух".. По - точно "как да дазберем дали имаме дух" .. нещо такова :wink: :wink: ОтговорОтговор с цитат
  • 07.09.12 03:27#3Денимира АнгеловаДенимира АнгеловаНовакРегистрация: 20.08.12Град: -Отговори: 38от: Отново ми трябва помощ"Вчера и днес тя постоянно е в стрес." Има римааааа...!

    Аммм по темата - опитай се да си повтаряш само това, за което мислиш още докато си сънена. Внуши си да го запомниш. Не спирай да си го повтаряш и като се разсъниш. Ако не се получи... :x:

    А този дух само го усещаш, така ли? Смисъл... не си го виждала или чувала (да ти говори или да прави нещо)?
    ОтговорОтговор с цитат
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest