Sanovnik.bg»Мрежата»Анонимен»Моите форумни теми

Моите форумни теми

АнонименСтрастта на ястребите
На вратата работниците ги спрели но те не отстъпили и успяли да влязат. Те дали на иконома Малкълм и икономката Кармела да се разберат.На сутринта Малкълм и Кармела ги нямало и Франко повикал братята си.Те му казали да не ги вика през 5 минути за глупости.Затова пък франко предложил на Хуан и Оскар да останат в къщата и така да си върнат всичко което са изгубили.На другия ден братята отишли в имението елисондо да търсят Норма и химена,но те не им обръщали внимание.След седмица норма дошла в имението Рейес.Там тя заварила Хуан с Динора Росалес.Динора знаела за връзката на Хуан и Норма и нарочно се опитвала да ги раздели,а на сичко отгоре Динора била в съюз с Габриела която се опитва да раздели Хуан и Норма.През това време Норма Химена и Сарита постоянно се карали и накрая Фернандо започнал да ги удрфя.
АнонименДама Пика част 3
Александра беше най-нахъсана да извикат Дама Пика. Говореше увлечено, с отворени уста, а Виктор я гледаше. Тя обясняваше бавно и съсредоточено как в една стая трябва да се заключат 5 души-2 момчета и 3 момичета, да загасят светлината, да застанат пред огледалото, да извадят картата с образа на Дама Пика от тестето, да я поставят пред огледалото и да изрекат три пъти: "Дама Пика появи се, Дама Пика появи се, Дама Пика появи се". Всеки трябваше да носи със себе си и Джокер, но да не го поглежда 10 секунди след появяването на призрака. Виктор жадно гледаше Александра, той не вярваше в подобни истории, почти не я слушаше, просто бе влюбен в нея. Искаше само да разроши косите й, да доближи лицето си до тях, да я хване за гърдите, да й пусне ръка...За това се реши да отиде с нея в стаята й, заедно с още 2 момичета и 1 момче и да извикат Дама Пика. След минута ключалката изскърца, те загасиха лампите, а останалата част от класа остана до вратата отвън. Александра извади две свещи от чантата си и ги запали. Всички се събраха пред огледалото, тя седна по средата. Измъкнаха картата от тестето и в хор произнесоха три пъти "Дама Пика появи се, Дама Пика появи се, Дама Пика появи се"... И тя се появи. Дама Пика. Прозрачният й образ се изличи на огледалото-млада жена с тъмносини очи и дълга коса. Студеният й поглед бе застинал, не потрепваше, ледена усмивка личеше върху образа на призрака. Анна не усещаше краката си, от кръста надолу бе в безтегловност, Владимир започна да заеква "Д-д-д-д", останалите стояха неподвижни. Александра стана от стола, изтича до вратата, с треперещи ръце търсеше ключа, отвори, блъсна тълпата на прага и затича безмълвна по коридора. Загуби равновесие по стълбите, спъна се и тялото й захвърча надолу. Като се просна на партера изпищя и се напика. Струйка вода потече по колената й и намокри паркета. Беше толкова объркана, че това й се стори облекчаващо, въпреки че се усети засрамена.
АнонименДама Пика част 2
Да, това предстои да се случи, това винаги се случва! Да живее реалността в антиреалността! Най-важното за един тийнейджър в тая ебана държава беше да бъде сам със себеподобни. Всъщност това е и най-невъзможното. Най-важното за едно момиче в този момент е да бъде достъпна за всеки, истински достъпна. Поне за една вечер! Най-важното за едно момче е да бъде пияна свиня, която си забравя името... Чувство-ориенталски неповторимо, все едно си хванал Създателя за... И така настъпи вечерта... Между мръсните вицове, покера със събличане, дозата алкохол дойде и СТРАХОТНАТА ИДЕЯ. В 11.07 вечерта решиха да извикат Дама Пика! Всички знаеха дузина страшни лагерни истории за тази адски студена, но красива Дама-призрак, която взема душата ти винаги след като я извикаш. Техните по-големи сестри и братя им бяха разказвали как се вика Дама Пика: в затъмнена стая пред огледалото изпадаш в транс и започваш да говориш с призрака. Разказват, че винаги се появявала. Неведнъж тинейджъри са изпадали в ужас при срещата им с нея. После сънували страшни истории- виждали смъртта си насън или млади момичета в черно, обикалящи около пресен гроб с името на този, който е призовал веднъж призрака.
АнонименДама Пика
Александра беше попрекалила с грима тази вечер. Ама имаше хубави дълги руси коси. И тъмно сини очи. Цяло щастие е, че имам такава хубава съученичка, помисли си Виктор. А тази вечер нещата се случват по-специално. Защото сме на хижа с класа. Целия осми "А" клас, в три следобед, влезе в наетия автобус и потегли към планината, отвъд града. След четвърт час автобусът спря пред малка хижа, разположена в живописна местност, цялата обрасла в люлякови храсти. Най-после се отърваха от шибаното ежедневие! Бяха наели станцията за една вечер. За една вечер лицемерието на делника умира! Свалете маските...вече сме свободни! И по време на пътуването, и когато влязоха станцията погледа му постоянно я търсеше. Вече не сме в училище, ще я заговоря! Виктор не преставаше да мисли за нея. Не обръщаше внимание на суетата по настаняването, която цареше около него. "Какъв купон ще става само", "Къде е алкохола?", неистовата детинска радост нямаше край. Вече се бяха разположили по стаите и крачеха шумно по коридорите. Персоналът на хижата отдавна бе свикнал с подобна гледка- за дебелите лелички цигарите по пода, разлятата бира, пиянските викове, повръщаното по мокета, презервативите бяха ежедневие.
АнонименСтрастта на ястребите 4 част
Когато Оскар влязъл тя се уплашила.Защото мислела че иска да я убие.Тя побягнала и се скрила в хлебарницата.Когато Оскар влязъл тя го ударила с метална тръба по главата и той изгубил съзнание.Кинтина повикала линейка.Когато се прибрал Хуан видял веднага линейката и отишъл да види какво е станало.Той се качил в линейката при Оскар и тръгнали.През това време убийците на Армандо дошли да търсят Франко. Но той не бил там и те решили да потрошът всичко.В имението на елисондо през това време Габриела извикала Ева и я уволнила.Но Олегарио я завел в друго имение където да работи.Един ден някаква жена на име Едовина Труеба отишла да търси Франко.Тя го попитала иска ли да работи за нея той се съгласил.Една вечер бил рождения ден на Росарио Франко и спуснал тържеството и се прибрал вкъщи там той заварил Росарио в леглото с Армандо.Той побеснял и избягал прибрал се при братята си и сестра си.Но всичко било унищожено. Той си спомнил за предложението да се ожени за Едовина.Така той се оженил.Поискал да даде пари на братята си но те не искали.Точно на сватбата Едовина се напила,припаднала и починала.Франко се разстроил.Една вечер искал да спи в друга стая но икономката и иконома му забранили.Тъй като Ева също била там тя повикала братятта му и те дошли На вратата работниците ги спрели.
АнонименКървава нощ :Страх в лудницата 3 част
Единствени начин беше а влезем вътре,но там намерихме успял да оцелее човек казваше се Димо.Ние го взехме и той ни разказа как се озовал тук и ни показа и път по който да избягаме.Той беше точно там където спяха изродите.Опитахме се да се промъкнеме,но те ни видяха и клоуна и 2 оцелели изроди ни нападнаха те успяха да хванат Димо и му отрязаха главата.После се усетих че го е направил нарочно за да можем да избягаме. Докато изродите се занимаваха с Димо клоунът и нападна и ме залови.Понечи да ме убие но успях да докопам от ножовете на онзи който носеше 30 и го забих право в сърцето,но той оживя.Взех още един и го забих в главата му пак не умря взех още един и му отрязах краката най накрая умря но за да бях сигурен направо го нарязах на парчета. Тръгнах по следите на приятелите ми.Точно на изхода на стаята в която спяха изродите.На стената пишеше с кръв "Приятелите ти са мъртви и ти ще ги последваш"Аз се уплаших и започнах да ги търся и излязох и навън.Там имаше гробище там намерих няколко ковчега отворих ги и там бяха приятелите ми.Тъкмо ги измъкнах и гробът потъна и всички се озовахме в някакво мазе.
АнонименСтрастта на ястребите 3 част
Тя веднага побесняла и започнала да ги разпитва викайки.Те и разказали защо са тук.Изведнъж звъннал телефонет.Габриела вдигнала телефона.Леандро и звънял за да и каже че Химена се жени за Оскар.Тя веднага скочила и потеглила с колата на Норма.Като отишла там веднага я хванала и я отвела у дома.След тях вървял Оскар.Той разбрал какаво става и решил да вземе Химена вкъщи.Габриела изгонила братята заедно с Химена. Като пристигнали Химена се удивила от това кое момиче живее при тях.На другия ден тя решила да помага на Хуан в хлебарницата.Тъй като нямало място в къщата Франко трябвало да се изнесе.Той отишъл при любовницата си Росарио.През това време Хуан и Оскар си говорили че Хуан трябва да купи отрова ида я сложи в храната на плъха.Но Химена дочула само това с отровата и решила че е за нея и за Норма защото са я поканили на вечеря.Тя побягнала и отишла в стаята да си събира багажа.През това време Хуан излязъл да пазарува той видял че някакъв крадец е взел чантата на някаква жена. Хуан го подгонил и успял да вземе чантата но докато гонел крадеца магазинерите обвинили една чистачка че е откраднал чантата.Хуан упял да върне чантата но чистачката Кинтина напуснала и Хуан я помолил да дойде и да работи при тях.Тя се съгласила.Химена все още си събирала багажа.Когато Оскар влязъл тя се уплашила.
АнонименКървава нощ :Страх в лудницата 2 част
Стигнахме до края и разбрахме че това не е обикновена пещераааааа.Започнахме да се спускаме по някакъв улей.Стигнахме края и като излязохме от улея разбрахме че докато сме се спускали сме стигнали онази лудница.Тъкмо да влезем в една от стаите и Стивън си набоде крака на мечи капан.Сложихме го на раменете и тръгнахме.Тъкмо потеглихме и чухме шум видяхме изрода с 30 ножа.Той за почна да се мята по нас с ножове и уцели всеки от нас по краката.Тъй като още е нощ решихме да се скрием в мазето. Там видяхме нещо странно.Там беше пълно със средновековни оръжия:Лъкове,Арбалети и Мечове.Все ки от нас си взе оръжие но те не стигаха.Тръгнахме да търсим стаята на директора.Когато отидохме намерихме 3 пистолета.Ние се барикадирахме там изведнъж се почука на вратата.Това беше баща ми или поне така мислех,защото чух гласа му,но това беше изродът той ме хвана и ме повлече. Усетих някакво набоцване и припаднах после като се събудих видях приятели те ми завързани надолу с главите,но на мен ми бяха завързали само ръцете.Аз успях да се развържа и погледнах през дупка в стената там видях цяло семейство изроди.Тогава си спомних за онзи клоун чието тяло не било намерено него го видях при изродите тогавате започнаха да се бият за нас . Докато те се биеха аз успях да развържа всички и ние избягахме през прозореца.Но лудницата беше обградена от ограда по която тече ток.Единствения начин беше да влезем отново,но тогава намерихме успял да оцелее човек казваше се Димо. СЛЕДВА ПРОДЪЛЖЕНИЕ
АнонименСтрастта на ястребите 2 част
Химена и Франко започнали излизат,но една вечер Леандро я проследил и разбрал кой е любовника й.На други ден като пристигнали в имението Хуан видял Норма и веднага се влюбил в нея .Следобед в имението нямало никой и Хуан влязъл той заварил Норма в стаята си и веднага започнали да се целуват. Вечерта преди да си тръгнат Норма дала на Хуан бележка.На нея пишело да се срещнат в един мотел.През това време Франко е с Росарио.Тя му казва че ще се омъжи за него.На сутринта те отишли в имението да работят,Но тъй като франко не успял с Химена Оскар решил да опита.На другия ден камион с доставки дошъл в имението ,но това не бил обикновен камион,защото доставчиците всъщност са наемни убийци наети от Армандо Наваро да отвлекът Франко. Ноте объркали франко с Оскар.Химена забелязала нещо странно и им казала да отворят камиона тя видяла че са го заловили.Веднага я хванали и я вкарали.След около два часа те се усъмнили защото и Химена и Оскар с а изчезнали.В камиона Оскар и Химена почти са ги отвели на мястото където ги чака Армандо.Когато отворили той побеснял защото са объркали човека.Казал им да ги отведат в пустинята и да ги зарежат да умрат.Те се лутали два дни накрая те открили някакви които снимат филм те ги нахранили и ги отвели по домовете.Но преди да ги отведат Оскар предложил на Химена да се оженят тайно. Малко преди сутринта Оскар отишъл до имението да вземе Химена.Хуан и Франко дошли да работят но Габриела ги спряла защото е разбрала че не са работниците за които се представят.
АнонименКървава нощ :Страх в лудницата 1 част
Един ден аз и приятелите ми Иво,Стивън,Краси,Десислава,Галя,Велислава и Ася решихме да се позабавляваме като си разказваме страшни историй.Разбрах се с баща ми да ни заведе в едно негово планинско бунгало.Всеки си носеше лаптоп за да можем и да си слушаме музика цяла нощ. Започнахме да си разказваме за най съкровените си страхове само Иво си гледаше нещо.Вече почти всички си бяхме разказали историите,когато изведнъж чухме шум отвън ние момчетата излязохме да проверим и видяхме някакъв изрод който носеше поне 30 ножа ние се уплашихме и влязохме. -Какво стана-попитаха момичета. -Има някакъв изрод който иска да ни убие-отговорихме в един глас Тогава Иво провери в интернет за него оказа се че е избягал от някаква лудница в областта за да избяга той е избил всички когато проверихме къде се намира се оказа че е доста близо и решихме че е дошъл защото сме му в територията.Ася предложи да избягаме и ние тръгнахме.По пътя намерихме пещера и решихме да дочакаме утрото там покрихме входа с храсти за да не ни намери.Тъкмо да седнем да си починем чухме нещо отвън и влязохме по навътре.Стигнахме края и разбрахме,че това не е обикновена пещерааааааааааааа... СЛЕДВА ПРОДЪЛЖЕНИЕ
АнонименСтрастта на ястребите 1 част
Разказва се за трима братя Хуан,Франко и Оскар.Те имат сестра на име Ливия.Тя се влюбила в бащата на трите сестри Норма,Химена и Сарита.Ливия имала среща с бащата на сестрите Бернардо,но той не се появил и тя отишла да го търси в дома му.Там съпругата му изхвърлила Ливия и и казала да не я вижда повече тук.Когато се прибрала разказала всичко на братята си.На другия ден те отишли в имението Елисондо да търсят господарката Габриела. Там ги посрещнала икономката Ева те и казали защо са тук и тя казала да си вървят,защото тя ще дойде в дома им и ще им помогне да влязат в имението без да събудят подозрения.Тя им казала че могат да се представят за работниците които ще строят къщата на Норма и Фернандо Ескандон.Така те влезли в имението.Вечерта като се прибрали Франко отишъл в бар Алкала където работела любовницата му. А докато той бил в бара Хуан и Оскар се чудели как да отмъстят на семейство Елисондо.Оскар предложил да отмъстят така както Бернардо е навредил на Ливия.На другия ден Оскар разказал плана на франко и се разбрали един от двамата деа прелъсти една от сестрите.Те най-лесно било да прелъстят средната сестра Химена. Но в същи ден в имението дошли семейство Орибе.Ракел,Бенито и Леандро.Химена помолила Леандро да поиска да се сгодят.Но не наистина а само за прикритие за да може Химена излиза с Франко. СЛЕДВА ПРОДЪЛЖЕНИЕ... (Ще пускам нова част всеки ден)
АнонименБърз тест - направи го ако искаш!
Направете го! Ще сте доволни от резултата! Не четете отговорите преди да отговорите на въпросите, иначе няма да ви е интересно 1.Напиши името на човек от срещуположния пол. 2.Кой е любимият ти цвят от тези:жълт,черен,червен,син или зелен? 3.Първият ти инициал:А-К,Л-Р,С-Я. 4.Месецът ти на раждане. 5.Кой цвят харесваш повече,черно или бяло? 6.Напиши името на човек от същия пол като теб. 7.любимото ти число? 8.Калифорния или Флорида? 9.Кое харесваш повече:Езерото или океанът? 10.Напиши желание. . . . . . . Надолу . . . . . . Отговорите: 1.това е името на човекът,в който си истински влюбен. 2.Ако си избрал: Червено-Ти си жив и изпълнене с любов Черен-Ти си скромен и агресивен Зелен-Твоята душа е щастлива и излъчваш спокойствие Син-ти си човек със спонтанен характер Жълто-ти си щастлив човек и даваш добри съвети на другите хора 3.Ако инициалът ти е: А-К-имаш много приятели и любов в живота Л-Р-Опитваш се да се насладиш на живота и любовта ти скоро ще разцъфне С-Я-Обичаш да помагаш и бъдещето ти изглежда добро 4.Ако си роден в: Януари-Март-Годината ще е много добра и ще разбереш че си се влюбил в този който не си очаквал Април-Юни-Ще имаш силна връзка,но тя няма да трае дълго Юли-Септември-Ще имаш незабравима година с много промени Октомври-Декември-Годината няма да е от най-добрите,но ще откриеш сродна душа 5.Ако избереш… Черно:Живота ти ще тръгне в различна посока,ще има много промени и ще се радваш на тях Бяло:Ще намериш приятел който ще ти се доверява и ще направи всичко това,но може и да не го разбереш 6.Това е най-добрият ти приятел 7.това са броят на близките приятели,които ще имаш в живота си 8.Ако избереш… Калифорния-обичаш приключенията Флорида-романтична душа си 9.Ако избереш… Езерото-верен си на приятелите си и си малко резервиран океан-ти си спонтанен и обичаш местата с много хора 10.желанието ти ще се сбъдне ако пуснеш това в друг форум до 1 час”
АнонименСбъдване на желания
Аз мога да ви сбъдна желанието само ми напишете името си