Sanovnik.bg»Форум»Лично Творчество»Кървава нощ :Страх в лудницата 3 част

Кървава нощ :Страх в лудницата 3 част

  • 08.08.13 09:36#1ПламенПламенНовакРегистрация: 10.07.13Град: ЗеменОтговори: 6Кървава нощ :Страх в лудницата 3 частЕдинствени начин беше а влезем вътре,но там намерихме успял да оцелее човек казваше се Димо.Ние го взехме и той ни разказа как се озовал тук и ни показа и път по който да избягаме.Той беше точно там където спяха изродите.Опитахме се да се промъкнеме,но те ни видяха и клоуна и 2 оцелели изроди ни нападнаха те успяха да хванат Димо и му отрязаха главата.После се усетих че го е направил нарочно за да можем да избягаме.

    Докато изродите се занимаваха с Димо клоунът и нападна и ме залови.Понечи да ме убие но успях да докопам от ножовете на онзи който носеше 30 и го забих право в сърцето,но той оживя.Взех още един и го забих в главата му пак не умря взех още един и му отрязах краката най накрая умря но за да бях сигурен направо го нарязах на парчета.

    Тръгнах по следите на приятелите ми.Точно на изхода на стаята в която спяха изродите.На стената пишеше с кръв "Приятелите ти са мъртви и ти ще ги последваш"Аз се уплаших и започнах да ги търся и излязох и навън.Там имаше гробище там намерих няколко ковчега отворих ги и там бяха приятелите ми.Тъкмо ги измъкнах и гробът потъна и всички се озовахме в някакво мазе.
    ОтговорОтговор с цитат
  • 08.08.13 08:58#2Fan of SteinbeckFan of SteinbeckНовакРегистрация: 22.07.13Град: СофияОтговори: 5от: Кървава нощ :Страх в лудницата 3 частПо част на ден?! Ама че сте продуктивни, бе! Направо... :yawn: Поне нещо качествено да бълвахте, а вие бълвате
    Аз една част на "Любов и ужас. Сан Франциско." я мисля по цяла седмица, въпреки че имам и фабулата и сюжета... а вие...
    ОтговорОтговор с цитат
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest