Sanovnik.bg»Форум»Лично Творчество»Кървава нощ :Страх в лудницата 2 част

Кървава нощ :Страх в лудницата 2 част

  • 07.08.13 09:38#1ПламенПламенНовакРегистрация: 10.07.13Град: ЗеменОтговори: 6Кървава нощ :Страх в лудницата 2 частСтигнахме до края и разбрахме че това не е обикновена пещераааааа.Започнахме да се спускаме по някакъв улей.Стигнахме края и като излязохме от улея разбрахме че докато сме се спускали сме стигнали онази лудница.Тъкмо да влезем в една от стаите и Стивън си набоде крака на мечи капан.Сложихме го на раменете и тръгнахме.Тъкмо потеглихме и чухме шум видяхме изрода с 30 ножа.Той за почна да се мята по нас с ножове и уцели всеки от нас по краката.Тъй като още е нощ решихме да се скрием в мазето.

    Там видяхме нещо странно.Там беше пълно със средновековни оръжия:Лъкове,Арбалети и Мечове.Все ки от нас си взе оръжие но те не стигаха.Тръгнахме да търсим стаята на директора.Когато отидохме намерихме 3 пистолета.Ние се барикадирахме там изведнъж се почука на вратата.Това беше баща ми или поне така мислех,защото чух гласа му,но това беше изродът той ме хвана и ме повлече.

    Усетих някакво набоцване и припаднах после като се събудих видях приятели те ми завързани надолу с главите,но на мен ми бяха завързали само ръцете.Аз успях да се развържа и погледнах през дупка в стената там видях цяло семейство изроди.Тогава си спомних за онзи клоун чието тяло не било намерено него го видях при изродите тогавате започнаха да се бият за нас .

    Докато те се биеха аз успях да развържа всички и ние избягахме през прозореца.Но лудницата беше обградена от ограда по която тече ток.Единствения начин беше да влезем отново,но тогава намерихме успял да оцелее човек казваше се Димо.

    СЛЕДВА ПРОДЪЛЖЕНИЕ
    ОтговорОтговор с цитат
  • 08.08.13 01:33#2ДаринаДаринаНовакРегистрация: 09.07.13Град: ХасковоОтговори: 5от: Кървава нощ :Страх в лудницата 2 частТая история е от Погрешен завой 4 много прилича на нея и на моята и на тази на фъстъчка и също така много малко подробности разказваш!!!!! :n: :n: :n: ОтговорОтговор с цитат
  • 08.08.13 04:08#3Fan of SteinbeckFan of SteinbeckНовакРегистрация: 22.07.13Град: СофияОтговори: 5от: Кървава нощ :Страх в лудницата 2 частПо- добре не пиши други части... просто има твърде много взаимствани неща, че даже направо са откраднати. Пък и какво е това "пещерааааа"?! Какви са тези удължавания на думи, без тирета, без нищо и при това в съобщително изречение от името на разказвача?! ОтговорОтговор с цитат
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest