Дама Пика част 2

  • 16.08.13 02:35#1ПламенПламенНовакРегистрация: 10.07.13Град: ЗеменОтговори: 6Дама Пика част 2Да, това предстои да се случи, това винаги се случва! Да живее реалността в антиреалността! Най-важното за един тийнейджър в тая ебана държава беше да бъде сам със себеподобни. Всъщност това е и най-невъзможното. Най-важното за едно момиче в този момент е да бъде достъпна за всеки, истински достъпна. Поне за една вечер! Най-важното за едно момче е да бъде пияна свиня, която си забравя името... Чувство-ориенталски неповторимо, все едно си хванал Създателя за...

    И така настъпи вечерта... Между мръсните вицове, покера със събличане, дозата алкохол дойде и СТРАХОТНАТА ИДЕЯ. В 11.07 вечерта решиха да извикат Дама Пика! Всички знаеха дузина страшни лагерни истории за тази адски студена, но красива Дама-призрак, която взема душата ти винаги след като я извикаш.

    Техните по-големи сестри и братя им бяха разказвали как се вика Дама Пика: в затъмнена стая пред огледалото изпадаш в транс и започваш да говориш с призрака. Разказват, че винаги се появявала. Неведнъж тинейджъри са изпадали в ужас при срещата им с нея. После сънували страшни истории- виждали смъртта си насън или млади момичета в черно, обикалящи около пресен гроб с името на този, който е призовал веднъж призрака.
    ОтговорОтговор с цитат
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest