Sanovnik.bg»Споделени Истории»Страх»Не знам какво става ...духове ли са това

Не знам какво става ...духове ли са това

Не знам какво става ...духове ли са това
На последък ще се побъркам...Когато остана сама у нас се случват разни неща. В смисъл,че когато влезна в банята да се къпя и си закачам халата..след няма и 5 мин. той пада..ей така от нищото..и се случва по 2 или 3 пъти..Един ден наще излезнаха по работа и аз останах у нас заедно с кучето ми..и гледам филм на телефона ми и вратата на хола бе леко открехната..

И някой и натискаще дръжката на вратата надолу..но нямаше никой.. апартамента е голям и имаме два коридора(малък и голям)..и винаги ме е страх да мина покрай тях..усещам много силна енергия в малкия коридор..все едно някой е зад мен...Рядко гледам страшни филми...но съм мн уплашена..

От както дядо ми почина тези неща се случват често..особено като съм сама у нас...казаха ми че си имам работа с дух,но не ми се вярва..накараха ме да пия вода със сол.. усещам тежест в стомаха..Понякога когато си търся дрехи в гардероба и те падат..Моля ви се дайте ми някакви съвети ..не знам какво да правя... ;х :cry:
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4
Общо гласували: 3
51
41
31
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари (5)

Изпрати
Дарина
Дарина
02.06.2013 18:36
Ами според мен това което се случва е нормално когато дядо ти е починал!Това което ти се случва не е лошо!Ти си се сдобила с дух на дядо си с тези шумове и мърдания на предмети той иска да ти покаже че се явява и сякаш иска да ти каже че те обича или да ти каже нещо!Не се страхувай от това което усещаш или виждаш!Ако усещаш дух или присъствие на някой значи не ти се струва ами това е дядо ти!Наистина!
0
0
Vili
Vili
11.05.2013 20:29
Ами имаше един Калоян..бил най-известният в България,та той ми каза да го направя за да му кажа после как се чуствам и накрая ми каза,че е било дух ...Дано да е така както казваш ти ! :)
0
0
samanta-s
samanta-s
08.05.2013 23:09
И защо са те накарали да пиеш вода със сол? Какво променя това? За първи път го чувам! Ако е дядо ти няма от какво да се плашиш, не вярвам да е с лоши намерения, просто ти показва, че е около теб!
0
0
Vili
Vili
06.05.2013 16:06
А ако е духът на дядо ми,какво да правя ?
0
0
Преслава
Преслава
03.05.2013 19:16
Според мен това може да е духа на дядо ти или е просто съвпадение на мен често ми се случва но се научих да го използвам в моя полза
а съвета ми е приеми го
0
0