Sanovnik.bg»Споделени Истории»Еротика»Дали гърдите ми ще пораснат

Дали гърдите ми ще пораснат

Дали гърдите ми ще пораснат
Здравейте, почти на 15 съм, не съм по висока от 1. 60 и тежа 49 кг. Имам си малко коремче и трябва да сваля малко от бедрата. Та проблема ми е, че от 6ти клас започнаха да ми растат гърдите. Сега съм 8ми клас, в началото на 7ми започнах да нося сутиен, гърдите ми станаха като пирамидки и вече втора година не са мръднали, нито размера на сутиена съм сменила, нито нищо.

Има ли вероятност да пораснат изведнъж или знам ли . . притеснявам се, защото всичките ми приятелки имат хубав бюст и могат да си позволят деколтета, дори и по малките от мен имам по големи гърди. Ще пораснат нали ? Все пак вече втора година да са със същия размер ми е малко притеснително .
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4.5
Общо гласували: 2
51
41
30
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари (18)

Изпрати
edno momi4e...
edno momi4e...
09.04.2014 22:57
виж сега изобщо не се напъвай да ти порасват ,всички тези наедрели момичета имат проблеми с гърба, защото бюста им тежи и поради това се изгърбват, бъди като мен непукист --пък и понякога онова, което е скрито от окото е по-интересно от изложеното на показ, ако не ти пораснат, това ще ти е за утеха! ЪЪ само да не тръгнеш да ходиш при д-р Енчев ХD
6
0
antoaneta ardashes
antoaneta ardashes
06.04.2014 13:58
Да ти имам проблема. Живей си живота и всичко ще се нареди.
14
1