Въпрос на който се чудя дали някой ще ми отговори

Въпрос на който се чудя дали някой ще ми отговори
Снимка: sanovnik.bg
С баща ми съм скаран и не си говорим вече 2 седмици долу - горе, а преди това, отношенията ни бяха обтегнати.

Сънувах, че той ми се обажда по телефона и ме пита какво правя и т.н. Странно е, защото той няма да се обади. Някой може ли да ми разтълкува този сън ?

Рейтинг

5
Общо 3 гласували
5 3
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (5)

Изпрати
Saminceto
Saminceto
26.04.2010 17:46
Обади му се и се сдобрете. Аз също бях скарана с баща ми много повече от 2 седмици и почти не сме се виждали. Един месец след бала ми, го приеха в болница. Няма да пояснявам как го изкараха от там, но впоследвствие се замисляш, колко е ценно времето ни с родителите. Може много да си обиден, но се опитай да говориш с него и намерете общия език. Сънят ти е начин да изразиш мъката, че не е до теб и желанието да го чуеш - направи го.
0
0
yanitsa
yanitsa
12.04.2010 16:35
Според мен, на теб ти се иска нещата между вас да се изгладят, но не желаеш ти да направиш първата крачка към сдобряването и за това си сънувал, че той ти звъни. Така си почувствал облекчени, че нещата са наред, но не си ти този, който е направил първата крачка и така си почувствал някакво удоволетворение, че може би той се е признал негласно с обаждането си като виновен. Според мен, ако не е било за нещо кой знае колко сериозно, му се обади ти все пак. Помисли си, животът е един, те са ни родители, трябва да им се прощават някои неща. Сам за себе си знаеш колко е сериозно или не значително това заради, което са обтегнати отношенията ви. Успех.

0
0
Литл Монстер
Литл Монстер
11.04.2010 23:24
Не вярвам вече на мними сънуващи хора. Но при условие, че наистина сте сънували това, тук иде реч да Ви предупредя от опит, че Ви предстои раздяла с въпросният баща. Със сигурност няма да ме разберете какво имам предвид под мними сънуващи или мнимо сънувано. Дано успеете да го промените.
0
0
еli
еli
11.04.2010 20:44
Това значи, че и двамата сте гузни, но на теб ти пречи ината, а на него гордоста, за да се помирите. Все пак ти си човекът, който трябва да направи първата стъпка към помирението. За това му се обади и ако трябва, се извини.
0
0
Нели
Нели
11.04.2010 19:54
Ами обади се ти. Може би мисли за теб.
0
0