Sanovnik.bg»Споделени Истории»Сънища»Въпрос на който се чудя дали някой ще ми отговори

Въпрос на който се чудя дали някой ще ми отговори

Въпрос на който се чудя дали някой ще ми отговори
С баща ми съм скаран и не си говорим вече 2 седмици долу - горе, а преди това, отношенията ни бяха обтегнати.

Сънувах, че той ми се обажда по телефона и ме пита какво правя и т.н. Странно е, защото той няма да се обади. Някой може ли да ми разтълкува този сън ?
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5
Общо гласували: 3
53
40
30
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари (5)

Изпрати
Saminceto
Saminceto
26.04.2010 17:46
Обади му се и се сдобрете. Аз също бях скарана с баща ми много повече от 2 седмици и почти не сме се виждали. Един месец след бала ми, го приеха в болница. Няма да пояснявам как го изкараха от там, но впоследвствие се замисляш, колко е ценно времето ни с родителите. Може много да си обиден, но се опитай да говориш с него и намерете общия език. Сънят ти е начин да изразиш мъката, че не е до теб и желанието да го чуеш - направи го.
0
0
yanitsa
yanitsa
12.04.2010 16:35
Според мен, на теб ти се иска нещата между вас да се изгладят, но не желаеш ти да направиш първата крачка към сдобряването и за това си сънувал, че той ти звъни. Така си почувствал облекчени, че нещата са наред, но не си ти този, който е направил първата крачка и така си почувствал някакво удоволетворение, че може би той се е признал негласно с обаждането си като виновен. Според мен, ако не е било за нещо кой знае колко сериозно, му се обади ти все пак. Помисли си, животът е един, те са ни родители, трябва да им се прощават някои неща. Сам за себе си знаеш колко е сериозно или не значително това заради, което са обтегнати отношенията ви. Успех.

0
0
Литл Монстер
Литл Монстер
11.04.2010 23:24
Не вярвам вече на мними сънуващи хора. Но при условие, че наистина сте сънували това, тук иде реч да Ви предупредя от опит, че Ви предстои раздяла с въпросният баща. Със сигурност няма да ме разберете какво имам предвид под мними сънуващи или мнимо сънувано. Дано успеете да го промените.
0
0
еli
еli
11.04.2010 20:44
Това значи, че и двамата сте гузни, но на теб ти пречи ината, а на него гордоста, за да се помирите. Все пак ти си човекът, който трябва да направи първата стъпка към помирението. За това му се обади и ако трябва, се извини.
0
0
Нели
Нели
11.04.2010 19:54
Ами обади се ти. Може би мисли за теб.
0
0