Sanovnik.bg»Споделени Истории»Сънища»Умряха много невинни хора в съня ми

Умряха много невинни хора в съня ми

Умряха много невинни хора в съня ми
Напоследък сънувам много странни неща и рядко в сънищата ми участват хора, които познавам. Странното е, че във всеки сън (в последно време) винаги умира някой.

Когато съмувам и имам чувството, че играя главна роля в някой екшън филм. Харесвам предизвикателствата, харесвам и да гледам криминални и екшън филми, но като знам, че това не е филм, а сън и може би означава нещо, ми става любопитно и искам просто да го разгадая.

Просто да разбера какво означава. Дали на сънищата ми не влияят филмите, които гледам ? Преживявам сънищата си, дори плача доста често на сън.

Преди около 2-3 седмици сънувах, че моя приятелка и някаква баба умират при пожар, но като се събудих дори не знаех как се казваха, как изглеждаха, а просто плачех.

Последният ми сън, който беше тая сутрин е беше много объркан и може би, ако го разкажа подробно много малко хора ще успеят да разберат нещо.

Просто в сънищата ми понякога смисъла е много труден за разбиране. Целта беше да убият една жена и може да се каже, че аз вземах някакво участие да я пазя.

В смисъл такъв, помагах на приятеля и да открие този, който искаше да я убие. Умряха много невинни хора. Накрая се оказа, че когато я убиха, полицайте не са арестували правилния човек.

Тогава убиецът се опита да убие няколко човека, замесени в това, включително мен и приятеля и, който беше влюбен повече в мен отколкото в нея.

Всичко уж свърши добре той каза, че ще ме пази и ще ме вземе да живея с него. Думите му бяха : Няма да позволя нищо лошо да ти се случи. В този момент аз го гледах в очите и там видях страшно много любов. Личеше, че говори истината.

Каза ми, че отива някъде, да го чакам щял да се върне. Аз се срещнах с мои близки докато го чаках в сградата, в която той живееше, но така и не се върна. Бях страшно много притеснена. Просто и на мен ми личеше, че бях влюбена в него.

Понякога тези странни сънища, които не мога да им схвана смисъла ме плашат и просто не знам как да ги разтълкувам и какво да си мисля.
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

3
Общо гласували: 1
50
40
31
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати