Sanovnik.bg»Споделени Истории»Сънища»Чувствах се изгубена! Какво ли означава това?

Чувствах се изгубена! Какво ли означава това?

Чувствах се изгубена! Какво ли означава това?
Здравейте, тук съм прочела много истории и реших да споделя и аз. Преди около 2 седмици сънувах един странен сън. Аз бягах след приятелката си. Докато бягах пресякоха на червено и щеше да ме блъсне бял нещо като микробус. Така пресякох и я видях с едно друго момиче с руса коса, но не и видях лицето.

Продължих да бягам след като затворих очи и ги отворих се намирах по сред нищото. Чувствах се като изгубена. Започнах да бягам отново и постепенно ставаше по тъмно и по тъмно до колкото да не се вижда абсолютно нищо. По едно време чувах стъпки незнам какво или кой беше, защото беше тъмно. Предполагам да е тя, зашото звуците бяха от токчета и така приближи се до мен.

Аз се опитах да избягам, но всякаш бях парализирана. Събудих се на време и се радвах, зашото ме бе обхванал един необясним страх.

Благодаря за вниманието , ако може някой да ми го разтълкува. Странното е че мина толкова време и това което помня са на кратко: бяло, червено, страх, тъмнина и мрак, и чувството да се почустваш загубен.
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5
Общо гласували: 2
52
40
30
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари (3)

Изпрати
Анонимен
Анонимен
01.05.2019 10:39
Такива кошмари с необясним страх и преследване се появяват след употреба на алкохол.
1
0
Nezabravka
Nezabravka
24.03.2018 18:57
Не сте тръгнали по правилния път в живота си. Вашето занимание в момента, учение,ако следвате, или семеен живот не вървят в правилната посока.
1
0
Пламена M.
Пламена M.
16.02.2018 16:42
Подобни сънища вещаят загуби и поражения. Може да си преживяла лека сънна парализа, в което няма нищо странно - на всеки човек се случва поне веднъж в живота.
7
16