Sanovnik.bg»Споделени Истории»Мистика»Видяхме НЛО с очите си

Видяхме НЛО с очите си

Видяхме НЛО с очите си
Здравейте, казвам се Николай. Историята която ще ви разкажа е истина, но ако не бях го видял с очите си на дали и аз щях да повярвам. Преди около 2 седмици с най-добрия ми приятел бяхме излезли да се разкараме малко на вън да си починем от сесията, да се поразхладим. Във Варна - Владиславово има нещо като малко поле. Та по средата има една стара запушена шахта върху която по принцип сядаме (редовно ходим там). Та това се случи около 23:00 и 00:00 (не съм сигурно за точния час).

Както си стояхме върху шахтата и си говорихме нещо много ярко изгря на небето, беше все едно супер-нова но беше странен лилаво-сив цвят. Първоначално го гледахме и се чудихме какво е. Казахме си, че най-вероятно е някаква избухнала звезда или прочие. И докато гледахме може би около 5 минути със затаен дъх, тази светлина почна да става по-малка, докато не стана голяма колкото 1 от онези мигащи звездички.

Но странното се случи след това. Почна да се приближава, защото не беше ярка като преди , но ставаше по-голяма, следователно се приближаваше. Докато ясно не почна да се различава форма. Все още беше прекалено далеч, за да се различи какво точно е, но имаше формата на нещо като успоредно разположен цилиндър. В този момент се стъписах защото осъзнах, че сме сравнително далеч от близката цивилизация. В този момент приятеля ми изкара телефон и почна да снима., направи запис от 2 минути и 34 секунди, до момента в който обектът отново беше обгърнат от същата светлина, но в пъти по-ярка и за стотна от секундата просто се изпари.

Записът не беше с добро качество, защото камерата не беше много добра а и обектът не беше много голям. Както и да е, качихме го в Ю-туб (тук може да се пише само на кирилица) и още на следващия ден почнаха да излизат някакви странни коментари да свалим клипът и, че това били просто "Китайски фенери". А това което видяхме определено не бяха китайски фенери. Ден след това клипът беше премахнат от Ю-туб а профилът на приятеля ми изтрит. Не знам, ще се радвам, ако някой друг също го е видял, защото беше много странно, а ние идеално знаем какво видяхме.
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

3.5
Общо гласували: 11
52
45
30
24
10
Дай твоята оценка:

Коментари (35)

Изпрати
аз
аз
08.04.2014 08:14
на какво бяхте? Екстази? Трева?
9
14
Iv Valkanova
Iv Valkanova
29.03.2014 17:52
Може това,което си видял,да не са били извънземни,но реално те съществуват.Дори и да ме нахокат някои хора трябва да им кажа,че са наистина ограничени,за да мислят,че сме единствените в тази безкрайна Вселена.Със сигурност не сме специални,смешно ми е,когато мислят така.
13
5
Д.Д.
Д.Д.
28.03.2014 22:51
И тепърва след триенето на клипа , си написъл статията ...
3
10
мариан
мариан
28.03.2014 22:07
Искам много да изгледам клипа.многови вярвам хора.
3
2
06647
06647
17.03.2014 12:33
И аз искам да изгледам клипа :)
7
1
Ana_el
Ana_el
15.03.2014 18:35
Искам да кажа,че тези неща трябва да се приемат сериозно и с тях трябва да се занимава науката. И вместо да се водят войни, да се отделят повече средства за научни изследвания. Защото е много възможно да ни изучава чужда цивилизация, с недобри намерения, а ние си заравяме главите в пясъка като щрауси и може един ден да се окажем много неприятно изненадани и напълно неподготвени.
9
0
Ana_el
Ana_el
15.03.2014 18:30
Не искам да споря с тези, които не са виждали тези явления, но не бива да търсим елементарни обяснения от рода на военни самолети или пък, че хората говорят за тези неща за да са по-интересни. Преди и аз разсъждавах така, но вече не. Дадох си сметка, че за тези летящи обекти и извънземни човечеството говори от дълбока древност, когато не е имало никаква земна летяща техника. Освен това много хора са виждали подобни обекти, но не говорят за това за да не им се подиграват. Преди години възрастен, много образован човек ми сподели как в детството си е видял голям огнен стълб, който се е появил от небето, слязъл е и се е въртял в полето, приближил е до него, въртял се е на едно място и после е отлетял.
6
0
незнайна
незнайна
15.03.2014 14:59
Не обръщайте такова внимание на тези неща.......или фенер или нещо друго, но не и извънземни. Често се правят опити с нова военна техника.....не отдавайте толкова голяма значение, нормално е да премахнат клипа ако не показва нищо ( това не е конспирация, спокойно). Готино е да видиш, нещо което други не са, но често си има просто обяснение...
2
8
незнайна
незнайна
15.03.2014 15:07
Много хора казват, че са видели нещо......и хоп, веднага били извънземни.... Хора осъзнайте се, НЛО не означава непременно извънземни. То и 80-те когато се били първите полети на F-117 сигурно са го мислили за НЛО или някой друг от секретните самолети ( то и ние сега да ги видим на живо, ще се шашнем)...така че това , че искате да има тръпка и да сте видяли нещо е разбираемо, ама недейте да слагате етикети на всичко. Знаете ли какви военни неща летят в небето и след колко години ще разберем за тях.....Защо смятате, че около Зона 51 и изцяло Невада все са виждани странни светлини и обекти- не е заради извънземни а заради нови опити, летателни апарати и разни подобни.
2
3