НЛО

НЛО
Снощи(12.08.2012) около 04:50ч. на разсъмване, излязох на верандата да наблюдавам Венера и Юпитер по информация на синоптиците и астрономите от новинарските емисии.

Бяха казали, че двете планети ще се подредят в редица заедно с Луна-та и аз реших да ги наблюдавам. Невероятна гледка беше. Наистина впечатляващо.

Но в един момент реших да огледам целия небосвод и за падащи звезди(персеиди). По едно време видях една, след малко две-три други. През 2-3 минути.

А в един момент на запад (гледката с планетите обаче бе на изток), на запад близо до точката на залез, видях една млечно-жълта светлина, като звезда, но много голяма и два-три пъти по-малка от лунния сърп, да прави зигзагообразни движения, но не ритмични.

Все едно се люлееше на махало и ту спираше в крайна точка, ту се изтегляше нагоре и след две-три поклащания се спускаше отново. Така около 10 минути.

После бавно изчезна като избледня. Все едно се стопи. Какво ли беше това ?
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

2.8
Общо гласували: 6
50
42
31
23
10
Дай твоята оценка:

Коментари (4)

Изпрати
The Vampire
The Vampire
15.08.2012 11:56
Аз ти вярвм и бъди сигурна, че това е било чисто НЛО.Наскоро когато бях на море с майка ми и баща ми гледахче вечерта звездите.По скоро тате беше навънка сам а аз и мама вътре в бунгалото и мама излезна при тате.И мама ме извика да видя нещо навън.Тате каза, че се е появило от нищото.Представляваше голям много по-голям от самолет и звезда кръг.Блестеше в червени нюанси.Движешесе зиг-заг много бързо и бавно започна да угасва.Не беше самолет не може да свети толкова силно и не примигваше а и се движеше бързо.Не беше падаща звезда тя не се движи зиг-заг а й не загасна толкова бързо.Не е фенер.Не е толкова силен.Е тогава е НЛО.Гордей се че си видяла НЛО.
1
0
Михаела
Михаела
15.08.2012 10:42
да ти кажа и аз ти вярвам понеже се случи нещо много по-странно (стана по сред ден)

иначе интересно!
1
0
Диди
Диди
15.08.2012 00:01
И аз ти вярвам. Точно нея вечер не съм наблюдавала небето, но няколко седмици по-рано и аз забелязах нещо подобно около 22:00ч.Беше среден по големина светещ кръг, който обикаляше около звездите в зиг-заг положение. Беше странно. Около минута след това бързо изчезна в друга посока и повече не се появи.
1
0
neprili4niq
neprili4niq
13.08.2012 22:21
Вярвам ти и аз видях нещо, като звезда но доста по-голяма от другите седеше на едно място отидох да взема фотоапарата да я снимам и като се върнах нея вече я нямаше. Доста странно :)
0
1