Sanovnik.bg»Споделени Истории»Мистика»Имам ужасни тикове. Помогнете ми!

Имам ужасни тикове. Помогнете ми!

Имам ужасни тикове. Помогнете ми!
Здравейте, искам да ви споделя моята история и много се надявам да ми помогнете по някакъв начин благодаря предварително . Така значи от 2 години някъде имам тикове, които ме подлудяват и не мога да се отърва от тях Най вече тези тикове ме карат да повтарям едни и същи движения по няколко пъти с мисълта, че ако не ги направя, нещо лошо ще се случи и си представям последствия и за това ги правя дори и да не искам да не съм луда писна ми вече от както се помня все съм с най различни тикове как мога да се отърва от тях
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4.7
Общо гласували: 3
52
41
30
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари (20)

Изпрати
Цвети
Цвети
16.02.2014 00:06
Всичко е на психическа основа. Не, не си луда. Просто явно си изживяла нещо. Моя приятелка имаше дълги години тикове. Другият й проблем беше, че беше адски срамежлива и затворена. Поработихме двете над това да се отвори към околните, да е по-самоуверена и общителна и едновременно се отърва и от тиковете. Поработи над самоувереността си. Ако не можеш да се справиш сама, няма нищо срамно в това да потърсиш помощ от специалист (психолог). :)
1
1
mishell
mishell
15.02.2014 05:16
Благодаря ти, че споделяш този твой проблем, защото аз също съм се чудела и продължавам да се чудя как да помогна на приятеля ми който има същия проблем. Заедно сме от 7 год. , и от 5-6год.той повтаря действия, тръска си ръцете, краката, дори главата, а след това започва да тръска и мен(казва, че изтръсква лошата енергия).Понякога повтаря последните си думи и гледа в една точка, а не дай си боже някой да докосне него или нещо негово, и ако си мисли, че той е лош човек или е болен, за почва да се тръска като не нормален.:-(.Моля ви ако може някой да помогне, той е много умен, кадърен и добър човек, но има този проблем. Какво ли не направих за да го откажа от тези тикове-от крясъци, заплахи, молби,обсъждане и игнориране-нищо не помага, явно той сам трябва да се справи с това.:-XМного го обичам и се надявам един ден да се справи с това.
Пожелавам успех и на теб, и както и на него казвам, силата на мисълта е безкрайна а ти си най-съвършенното създание, което бог е създал. Вярвай в себе си и знай, че никой и нищо не може да те накара да направиш нещо което не искаш,ако ти не му позволиш.Ти си по-силна от това-ПОБЕДИ ГО!:-)
3
1
antoaneta ardashes
antoaneta ardashes
15.02.2014 11:13
Повече контакти с други хора няма да му навреди.
3
1
mihala
mihala
15.02.2014 02:59
Най-важно е да получиш самочувствие,че каквото кажеш е това,което трябва.Мен ми беше неудобно да говоря пред много хора, но работата ми го изискваше.Така се случи,че една колежка ме поощри за изказването, че е точно намясто и от тогава спокойно си говоря. Успех.
3
1
asdfwasd
asdfwasd
14.02.2014 23:46
еми като начало трябва да преодолееш психическата нагласа... трябва да свикнеш с мисълта, че и да не го повториш това движение, нищо няма да се случи... впоследствие ще откриеш, че е така, ще се успокоиш и досадните тикове постепенно ще изчезнат - и аз съм имал такива... :)
3
1