Sanovnik.bg»Споделени Истории»Сънища»Сънувам детето си, без да съм забременявала никога

Сънувам детето си, без да съм забременявала никога

Сънувам детето си, без да съм забременявала никога
На 21 години съм, сгодена съм, но не смятам да имам деца преди сватбата (традицията на първо място! ). Много пъти вече сънувам дете, което знам че е мое (убедена съм). Виждам го как изглежда, как се усмихва, как протяга ръце да го вдигна, радвам му се.

I винаги е на около 2 годинки и изглежда по еднакъв начин. Вече съм почти убедена, че наистина ще имам такова дете. Възможно ли е наистина да изглежда така (защото много го харесвам) ? На някого случвало ли се е да си сънува детето години преди да го има. . и като се роди да е същото?
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5
Общо гласували: 3
53
40
30
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари (7)

Изпрати
LaSombra
LaSombra
17.05.2014 05:32
Любопитен факт е, че хората никога не сънуват други хора, които не са виждали. Може би си видяла детето в някой моент и си решила, че искаш такова. Пожелавам ти да си родиш дори по-хубаво, да го отгледаш със здраве и да те радва докато станеш на 121.
4
0
Име
Име
12.05.2014 17:13
Въобще какъв проблем е това? На 21а задаваш въпроси нато да си на 12
1
2
111
111
02.03.2014 00:22
Нормално е. На мен доста често ми се случва да сънувам нещо и след време да ми се случи същото това нещо. Много често ми се случва в дадена ситуация, определена обстановка, говоря с някого, и имам чувството, че това някога вече се е случвало. Определено е имало сън, който си спомням и ми е убегнал от съзнанието.
4
0
Патиланка
Патиланка
10.02.2014 14:03
Няма нищо странно в това. Аз преди години също сънувах своето дете беше като звездичка красиво момче. След 7-8 г. Родих след много премеждия до последно не се знаеше какво ще е но аз бях убедена че ще е момче и наистина сънят ми стана реалност. Детето което сънувах се появи като реалност в живота ми и изглеждаше по същият начин както го бях видяла в съня си преди доста години.
8
0
случаен
случаен
09.02.2014 19:22
здравей
Когато забременях, много исках да имам момиче. Всеки който ме видеше ми казваше че ще е момче. И така и до последно не се видя какво е, само аз си знаех че е момиче. През бременността 3 пъти сънувах раждането, като първия път само го родих и толкова, втория път разбрах че е момиче, на третия път ми казаха че е момиче и ме питаха как ще го кръстя- отговорих Габриела. До тогава не бях решила за име, но винаги съм го харесвала това и реших че така ще я кръстя. Въобще не се съмнявах че ще е момиче. И наистина, родих момиче, кръстих я Габриела. и едва месеци по късно разбрах че раждането ми е започнало на един от дните на свети архангел Галваил. Детето ми се роди 20 дни по рано от термина, дори се в събота на 14-то число, раждането започна на петък 13. Аз също съм родена на 14 число и раждането е започнало на петък 13. Аз не смятам че това са едва поредица от случайни съвпадения.
6
0
antoaneta ardashes
antoaneta ardashes
04.02.2014 13:48
Това е най-сладкото чувство.Явно подсъзнанието ви подсеща,че не трябва да забравяте задължението си като жена и майка.
3
2
Сън
Сън
04.02.2014 13:37
А аз си мислех,че съм чалната нещо...хаха!
Здравей!
При мен се получава така,че от миналата година сънувам дете,което е мое-как съм бременна,как раждам,после колко е сладък,и това се повтаря доста често. Сънувам го как изглежда,как се смее... :) Сънувам се в болница,в която ми казват,че тежи 3.100 и е 51 см, какво име му давам-и то да беше веднъж добре,но е постоянно! Ама че стряскащи детайли.
Не съм ти от полза,но просто исках да ти споделя,че не си само ти с такива сънища,за това бъди спокойна!
Успех :)
2
0