Sanovnik.bg»Споделени Истории»Сънища»Това няма никога да свърши

Това няма никога да свърши

Това няма никога да свърши
Здравейте, днес сутринта се събудих цялата трепереща и разплакана. Дължи се на факта, че сънувах бившият си в една много неприятна ситуация. С това момче нещата са много сложни и вече толкова години (4) не мога да се отърся от чувствата си към него. В съня ми с него бяхме отново заедно и се разхождаме в квартала ми, за момента всичко беше много хубаво. Минахме покрай едно кафе, в което бяха седнали майка ми, леля ми, брат ми и още хора от семейството ми.

Влязохме и седнахме при тях. Оказа се, че в кафето работи момичето, с което той ми изневери в истинския живот. Майка ми започна да се държи отвратително с нея. Казвах й да спре и да не се занимава с глупости, но тя не спря. Видях, че на момичето й стана неприятно, но не можех да направя нищо. ''приятелят'' ми само ме гледаше неодобрително. Дойдоха братът и един приятел на ''приятелят'' ми. .

Майка ми започна още повече да си прави гавра. Накрая И. се разплака и си тръгна, на мен ми стана много тъпо. . След това и момчето, с което бях също тръгна на някъде, опитах се да го последвам, виках, но той не се обърна беше ядосан адски много. Накрая не помня какво точно се случи, но той се обърна и ми каза ''Никога не съм те обичал ''миличка'', при което се разплаках. . . от този момент нататък не помня нищо, освен това, че се събудих цялата трепереща и разплакана. Половин час седях в леглото и не знаех какво се случва. Беше ми адски мъчно.

Кой е този, човек пише в една друга история която споделих преди време ''Искам най-накрая да забравя за този човек! ''. . Ако някой може да ми каже какво значи този сън или на какво се дължи, много бих се радвала.
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4
Общо гласували: 3
51
41
31
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари (5)

Изпрати
Anastassiya Alexieva
Anastassiya Alexieva
20.05.2016 16:02
Съсредоточи се върху реалността, не задълбавай върху крайни анализи на сънищата си. В реалността действията на партньорът ти ще издадат, ако има нещо нередно, което евентуално да ти сигнализира да прекъснеш връзката си с него. Ако действително искрено съжалява за изневярата си, остани с него и се отърви от гадните си задни мисли. Забрави си за съня си, за страховете си за кратко и се съсредоточи върху хубавите наслади с партньора си. Замисли се дали проблемът не е в теб - в твоите несигурности, ирационални страхове и вглъбености.
1
0
Барни
Барни
19.05.2016 14:10
Съгласен съм освен с тази глупост: ако трябва смени средата си, иди в друг град, .
Един човек не трябва да те принуждава да сменяш,каквото и да било ако те обича,само защото на теб ти пука,а на него не.

И аз бях така,мислих я,мислих я,но уви тя харесваше друг.Колкото повече притискаш някого,толкова повече ще те отбягва.Просто забрави,както са и написали хората,знам,не е лесно,но е най-добрият избор.

Освен това,сънуваш такива неща,защото само за това мислиш.За щастие неприятните неща са на хубаво,поне така казват.
3
0
Мишел
Мишел
16.05.2016 17:52
Този сън се дължи на факта, че прекалено много си се вкопчила с тези отношения, а е крайно време да ги оставиш в миналото.

Намери начин да промениш живота си, ако трябва смени средата си, иди в друг град, опитай се да започнеш на чисто. Няма смисъл още дълги години да страдаш за някого, който не изпитва нищо към теб.

Изглежда подсъзнанието ти го знае и се опитва да ти го подскаже чрез сънищата, но самата ти отказваш да го признаеш.
1
0
Пламена M.
Пламена M.
16.05.2016 16:19
Мисля, че е крайно време да се отърсиш от тази връзка и да спреш да занимаваш и близките ти.
1
0
maria
maria
15.05.2016 16:12
Не знам защо продължаваш да се чудиш съня ясно ти показва,че този човек НЕ ТЕ ИСКА. Искаш да го забравиш? Започни нова връзка друг начин просто няма.
Щом органите се заменят защо хората да не могат? И бъди сигурна,че те разбирам била съм в подобна ситуация.
1
0