Sanovnik.bg»Споделени Истории»Сънища»Това някакъв знак ли е

Това някакъв знак ли е

РумиРумиНовак
Това някакъв знак ли  е
Здравейте, отново. . . искам да споделя с вас един друг мой сън, който сънувах наскоро

Aз се разхождах по алеята на морето в града, в който живея слушайки музика на слушалки и се наслаждавах на залеза. . (беше лято). . както се разхождах и усетих ръка на дясното ми рано, обърнах се и беше баща ми. . . той ме погледна и ми се усмихна, а в следващия момент аз усетих болка в корема. . . баща ми ме беше наръгал. . .

Aз само стоях притискайки мястото, където ме беше наръгал и го гледах в очите. . след по-малко от 5 минути той изчезна, аз паднах на земята. . . музиката продължаваше да свири, аз придържах раната си. . . присвих очи и като ги отворих над мен стоеше момчето, в което съм влюбена. . той ми се усмихна и ме погледна със сините си очи. . . след това той изчезна. . . на слушалките се чуваше любимата ми песен, аз затворих очи и това беше. . .

Като се събудих беше 03:30 посреднощ и ръката ми беше на корема там където баща ми ме беше наръгал в съня ми. ъммм не мога да си го обесня. с тати не се разбираме много добре и колкото и мило да се държа с него той ме критикува и ми прави забележки за абсолютно всичко. . . колкото и да съм голяма вече. аз го уважавам и го обичам, но понякога той прекалява. .и се чудя, защо точно преди да затворя очи за последно видях момчето, в което съм влюбена и защо чух любимата си песен.
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4.7
Общо гласували: 3
52
41
30
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари (2)

Изпрати
qwer
qwer
29.01.2014 14:58
Изкара отговор чесно
0
0
игуменката - сестра Магнолия
игуменката - сестра Магнолия
28.01.2014 23:12
Слушай сега. Съня ти означава,че ще станеш майка. Ще си кръстиш детето Янислав и ще трябва да му даваш по 20лв на ден в продължение на 3 месеца. Тва е задължително за всички майки,чиито деца носят името Янислав.
0
0
Руми
Руми
29.01.2014 21:19
пхахах..не беше нужна шегата ....
0
0