Sanovnik.bg»Споделени Истории»Страх»Вещица ли беше това

Вещица ли беше това

Вещица ли беше това
Здравейте! Не знам от каде да започна. Това ми се случи като бях малка. Бяхме на гости на един приятел на село. Нашите излязоха на двора, но понеже беше студено аз останах вътре с майката на този човек. Тя беше на околу 50-60 години. Даде ми да си играя с едно влакче. После ми каза да ида с нея до стаята в гаража където седеше тя. Ето го и много странното нещо:

Там нямаше прозорци (или поне бяха закрити с черги) на масата имаше кристално кълбо. Не мога точно да опиша какво видях там (защото не си спомням много добре), но това определено не беше нормално.

Когато станах на 10, тази жена вече беше починала, а синът и го нямаше. Къщата им беше празна. Аз се разхождах с братовчед ми когато в едно огледало което се виждаше през прозореца се видя отражението на жената! По-късно забелязахме, че завесите на прозорците се вдигат и свалят сами!

Тази къща беше подходяща за вещици, духове и други, защото се намираше зад магазина, който не работи постоянно. Къщата почти не се забелязваше. Сега си мисля, че ако с братовчед ми бяхме минали по улицата вместо зад къщите, нямаше да видим нищо от това.

Не знам какво се случва там, но не ми се струва нормално!
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4.7
Общо гласували: 3
52
41
30
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари (2)

Изпрати
Мардж
Мардж
22.10.2013 14:06
това са глупости!Как ги допускате такива идиоти в тоя сайт да лъжат само
3
1
Suni Dani
Suni Dani
22.10.2013 12:12
Ами явно къщата е обитавана от духа на жената.И по-добре да не минавате от там, аз ако съм няма да минавам и да гледам страшни неща:)
2
1