Sanovnik.bg»Споделени Истории»Страх»Дух или просто въображение

Дух или просто въображение

Дух или просто въображение
Здравейте ! Аз съм обикновено момиче, което има обикновен живот. Но един ден той стана необикновен. Бях на уроци по английски с още 2 мои приятелки в един блок. Тъкмо свършвахме и трите излизаме и зад вратата има една друга врата която не се отваря и изведнъж и трите изпищяхме. Видяхме образа на една наша приятелка. Образа и беше все едно ни е бясна за нещо. Беше УЖАСНО !

След около два месеца едната ми приятелка която видя образа и една друга нейна приятелка са се гонили в междучасието и са видели същия образ как отива зад вратата на класната стая по математика . . . отишли са зад вратата и не са видели нищо и са се обърнали за да видят дали нашата приятелка (на която видяхме образа) е някъде наоколо . . . била е на чина си !

Живота ми стана много зловещ ! Помогнете моля ви ! Какво означава това ? Всеки път когато вляза във входа за да отида на английски чувствам че има нещо което ме следи ! Ужасно е ! Моля помогнете ? Дали е някъкъв знак ?
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4.3
Общо гласували: 4
52
41
31
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари (11)

Изпрати
хриси
хриси
26.01.2014 00:26
може да иска да ти каже нещо .. да се свърже със някой чрез теб .. :)
0
0
Ченге под Прикритие!
Ченге под Прикритие!
25.01.2014 21:46
абе пиши по-разбираемо...приятелката ни която е приятелка на нея и видяхме образа и...да всичко разбрах!!
2
0
Зетабета
Зетабета
25.01.2014 20:11
Защо дух?! Починала ли е тази приятелка?! Ако това е така,образ'който ви преследва, не намира покой и би трябвало да споделиш страховете си с възрастен човек,без да се страхуваш от неразбиране,това може да бъде някой родител,баба и даже отчето на местната църква.Добре би било тази история да бъде изслушана от някого.Да се предпазва човек в такива случаи се препоръчва четенето на молитви като Отче наш, символа на вярата, и към ангела пазител-молитвите могат да се купят във всяка църква.Това не е злокобен знак,а зов за помощ от някой,който се е загубил във време и пространство.Всичко добро ти желая!
0
0