Sanovnik.bg»Споделени Истории»Еротика»Изпитах огромен срам с тази проститутка...

Изпитах огромен срам с тази проститутка...

Изпитах огромен срам с тази проститутка...
Сънувах, че майка ми ме остави на някакво много странно място, мисля че беше дом за деца и си тръгна и след около 30-40 секунди пред мен мина едно много красиво момиче (мисля, че беше от моето училище, но не съм сигурен). Аз се обърнах, за да я видя отзад и я последвах като гледах право в задните й части. С мен тръгнаха още няколко момчето, които правеха абсолютно същото и тогава майка ми се появи и смеейки се ми каза: "Заглеждаш момичетата, а? Е, няма лошо! " И тръгна нанякъде.

Аз се засрамих и тръгнах в другата посока и след около 20-30 секунди, пред мен дойде едно момиче, което каза тихичко: "Искаш ли да го направим? Последвай ме! ". Аз я последвах, но не бях развълнуван. Тя ме заведе в една женска тоалетна и всички момичета и жени ме гледаха странно. След това влязохме в една от тоалетните, момичето заключи вратата и аз започнах да се притеснявам.

Мислите в главата ми бяха: "Ами сега, ако не се изхвърля, ако ми е прекалено малък ще се изложа", но въпреки това седнах върху тоалетната, смъкнах си гащите и тя започна да ме мастурбира. Аз видях, че ми е прекалено малък и ме хвана срам и казах да спре за малко. Тя ме послуша, а аз се изправих и се опитах да го одебеля, но нямах много време и седнах обратно. Пак си смъкнах гащите и тя пак започна да ме мастурбира, но пак ми беше малък, дори бих казал адски малък и момичето въздъхна в изблик на отвращение.

Аз се засрамих, a и тя го натисна прекалено надолу и ме заболя. Това ми дойде в повече и й казах да спре и че се отказвам. Тя го прие лесно и стана. Аз й предложих да ми даде глава, ако иска, но тя ми каза, че после няма да може да яде. Какво означава всичко това?
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

0
Общо гласували: 0
50
40
30
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари (1)

Изпрати
Пламена M.
Пламена M.
09.01.2018 15:46
На колко си години?
2
17
Choveka_san
Choveka_san
17.08.2018 13:37
17
0
0