Sanovnik.bg»Споделени Истории»Сънища»Прегърнах починалият си дядо

Прегърнах починалият си дядо

Прегърнах починалият си дядо
Здравейте, преди малко се събудих и когато станах от леглото изведнъж се сетих какво бях сънувала. Сънят ме бе много странен, предполагам, че се дължи на силната ми връзката с моя дядо преди да почине и това, че страшно много ми липсва!

Сънувах, че аз и баща ми тръгваме на почивка или някъква екскурзия и няколко души, с които от време на време се събирам ме изпратиха. Всички бяхме много щастливи, освен татко, той ме чакаше малко по надолу с багажа, тъй като това бяха само мой приятели.

Малко по-късно стигнахме до блока на баба и дядо, където понастоящем живее само баба. Когато влязохме баба ни посрещна, аз вече не бях с татко, а с братовчедка си (имах чувството, че това беше един съвсем друг сън, но всъщност не беше!).

Баба отвори ръце, за да прегърне братовчетка ми, но всъщност те не са никак близки, тъй като са от различни родове, те поросто се познават и нищо повече. Та братовчетка ми замина в кухнята, за да остави торбите, тъй като бяхме напазарували и подмина баба.

Докато влизахме се показа Дядо. Излезе от вратата на банята облечен, така както винаги си се обличаше. Това не ме учуди, тъй като явно аз изобщо не знаех, че той всъщност, в реалния живот е починал.

Все едно беше съвсем нормален ден и аз им отивах на гости. Дори тази ситуация се е случвала. Аз го прегърнах и стояхме прегърнати много време.

Тогава баба попита, защо прегръщам първо него, а аз и отвърнах, че тъй като вратата на банята е по-близо до външната врата, където стоях аз, съм го прегърнала първи и че следващият път когато тя излезе от банята или е по-близо ще прегърна първо нея.

Нямаше нито думи, нито емоции от страна на Дядо, просто една много дълга прегръдка, която ще запомня до края на дните си.

Дори и никой да не се опита да разтълкува съня ми се радвам, че го споделих и ми олекна. Смятам тези дни да отида до гробът на Дядо, тъй като и без този сън ми липсваше толкова много, а сега след съня, вече имам чувството че и аз му липсвам!

Наистина вярвам, че той е някъде там и ме гледа!
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4
Общо гласували: 1
50
41
30
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари (1)

Изпрати
Syni
Syni
06.06.2012 17:11
Жалко за дядо ти явно в подсъзнанието ти той още е жив. За радост моя дядо още е жив и много го обичам. Имам пра баба и дядо починали и много често ходим да ги посещаваме. Мама винаги плаче а аз просто си казвам мислите към тях на ум. Мисли за него ходи често при него и мо говори това може би ще помогне!!!
0
0