Sanovnik.bg»Споделени Истории»Сънища»Сънувах починалия си дядо

Сънувах починалия си дядо

Сънувах починалия си дядо
На датата, на която се навършва 1 година от смъртта на дядо ми, сънувах сън с него. Да добавя само, че той имаше болезнена смърт, а баба ми е жива и й е доста тежко.

Сънувам, че съм отишла на гости при майка и баба на село и имаме много гости на масата - все млади, като на лагер.

Говорила съм с майка за нещо и после влизам в кухнята. След мен влиза дядо ми и ме поздравява и се здрависваме. Знам, че това е неговия дух, но изглеждаше като жив и подмладен.

Той почти нищо не каза. Аз го питах как е, как се чувства, какъв е животът в отвъдното. Той каза, че е добре, че баба също е там и е добре и са им казали, че като навършат 70 години (може би там да направят 70 години, т.к беше на 81 г., когато почина)ще ги пуснат в истинския живот.

После си тръгна. Притесни ме в съня това, че дядо ми спомена, че и баба е там с него, а тя наяве е жива.

Какво значи моят сън, моля ви помагайте.
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5
Общо гласували: 1
51
40
30
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари (2)

Изпрати
beta_beta
beta_beta
25.11.2009 09:37
Благодаря за коментара.
Мисля си също, че може би е свързано с прераждане. Ще послушам съвета ти и ще се оглеждам за знаци.
0
0
yanitsa
yanitsa
24.11.2009 17:07
Здравей. Прочетох съня ти няколко пъти, но наистина е малко объркан. Но това, което аз мога да ти кажа е, че той ти е казал за свое бъдещо прераждане. А щом ти го казва това, значи, че отново ще бъде близо до теб. Може би, ще ти бъде внук. Сигурна съм, че ще го познаеш. Това, което можах да разбера, е ролята на годините, които ти е казал, но със сигурност няма да са 71, а ще стане по - скоро. Хората, които са били на маса, ако сред тях не е имало твои познати, които са живи, според мен това е бил кръга, в който се намира той в момента. А това, че си го видяла подмладен, е още една подсказка за прераждане. Това, че ти е казал това, за баба ти, при положение, че тя е жива, или е говорил с друг човек или може би, след като тя почине, ще се върнат заедно. Да е жива и здрава, женицата, не искам да предречам лоши неща, просто давам мнение. Спокойно, само следи за знаци около съня си, за които можеш да се сетиш или нещо в реалния живот да ти подскаже, нещо във връзка със съня ти.
0
0